Barça Atlètic – CE Sabadell: Primera derrota a casa de la temporada (1-4)

Un Sabadell sòlid en defensa i encertat en atac condemna els blaugranes que encadenen la tercera derrota consecutiva

En la jornada vuit de la Primera RFEF ha arribat la primera derrota a l’estadi Johan Cruyff, on el Sabadell ha superat els culers amb un contundent 1-4. El gol blaugrana als primers minuts de partit no ha estat suficient per enfonsar al conjunt arlequinat que ha respost amb quatre gols, dos a cada meitat. Una derrota que suposa la tercera consecutiva de la temporada per al filial blaugrana.

Gol matiner sense recompensa

El Barça Atlètic ha saltat al terreny de joc amb un objectiu clar: retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes consecutives a domicili. Per fer-ho, els blaugranes han començat el partit amb un ritme elèctric. Tant és així que els barcelonins han aconseguit obrir el marcador en la primera acció de perill. Després d’una passada entre línies de Luismi Cruz, Víctor Barberà ha enviat la pilota al fons de la porteria amb un toc subtil. El jove davanter de 18 anys ha aprofitat el seu primer partit com a titular per obrir el marcador al minut 4 i apuntar-se el seu segon gol de la temporada.

Després del gol, el Sabadell s’ha intentat recompondre amb algunes arribades a la porteria d’Arnau Tenas, que han estat frustrades pel vigatà sense ocasionar perill. No ha estat fins al minut 26 que un xut des de fora de l’àrea d’Alberto Fernández ha perforat per l’escaire la porteria blaugrana i ha situat l’1-1 al marcador. Amb l’empat, el Sabadell ha pres el control del partit i s’ha mostrat més actiu en atac. En una arribada perillosa del conjunt arlequinat, on Moha es plantava sol davant d’Arnau Tenas, el porter blaugrana ha concedit un penal que el mateix davanter sabadellenc ha transformat i ha situat l’1-2 al marcador (minut 44).

Els visitants frustren el joc blaugrana

A la represa, el Sabadell ha mantingut el ritme que l’ha portat a capgirar el marcador a la primera part. El tercer gol del conjunt arlequinat no ha trigat a arribar. Uns minuts després de l’inici de la segona part, Pau Víctor ha definit una contra conduïda per Eudald Vergés (1-3, minut 48). Després del revés, Rafa Márquez ha efectuat canvis per intentar donar la volta al marcador. Els moviments a la banqueta han començat a donar resultats, el conjunt blaugrana ha accelerat el ritme en atac i ha tingut les primeres ocasions de la segona part. La més clara, una doble ocasió frustrada per  Sergi Puig en refusar un xut de Juanda i un de Víctor Barberà que ha sortit desviat fregant el pal.

Malgrat les ocasions, el conjunt sabadellenc ha controlat l’empenta blaugrana i ha frustrat els intents de la davantera barcelonina per retallar la diferència en el marcador. Durant alguns minuts els homes de Rafa Márquez han pogut conservar la pilota i tenir arribades perilloses, sobretot gràcies al joc de Txus Alba que ha generat l’ocasió més clara del Barça Atlètic.

A les acaballes del partit, quan semblava que el marcador ja no es mouria més, Juan Delgado ha aprofitat una bona passada interior per a sentenciar el marcador en el temps de descompte (1-4, min. 90+4). Ara toca refer-se i pensar en la propera jornada, on els culers visitaran el Logroñés diumenge vinent a les 17 hores.

Barça Atlètic, 1

CE Sabadell, 4

Barça Atlètic: Arnau Tenas, R.Vega (Àlex Valle, min 59), Chadi Riad (Zalaya, min 45), Pelayo, A.Nuñez, Txus Alba, M.Casado, Aleix Garrido (Álvaro Sanz min 59), Juanda (Roberto, min 80), V. Barberà, Luismi Cruz (Akhomach, min 59).

CE Sabadell: Sergi Puig, Eudald Vergés, César Morgado, Pelayo, Vargas (Adán Guardiel, min 45) Altimira (Armando, min 74), Alex Sala, Astals (Juan Delgado, min 76), Moha (Piñol, min 63), Pau Víctor (Gualda,min 74), Alberto Fernández.

Gols:  1-0, V. Barberà (min 4); 1-1, Alberto Fernández (min 26); 1-2, Moha p. (min 44); 1-3, Pau Víctor (min 48); 1-4, Juan Delgado (min 94)

Àribtre: Carlos Muñiz Muñoz. Ha amonestat als locals Txus Alba (min 27), Arnau Tenas (min 43) i al visitant Pau Víctor (min 72)