Athletic Club - Barça: Retorn triomfal (0-3)

Les culers guanyen amb autoritat a Lezama en el retorn de la competició domèstica per continuar imbatibles aquest curs. A més, Aitana ha disputat els primers minuts oficials de la temporada

Bona victòria blaugrana a Lezama (0-3) davant l'Athletic Club, que permet a les culers sumar la quarta victòria a la Lliga i mantenir-se com a líders invictes. Després de l'aturada internacional, les blaugrana tornen a la competició de la mateixa manera: guanyant, i amb la bona notícia del retorn d'Aitana Bonmatí, ja recuperada de la lesió i disputant els seus primers minuts de la temporada.

El gol es resisteix

La primera meitat ha estat marcada pel clar domini blaugrana però sense premi. Malgrat les diverses ocasions de les culers, el gol s'ha resistit durant els primers 45 minuts, que han vist com cap dels dos conjunts podia perforar les xarxes de les porteries.

Les primeres ocasions del partit han estat per Torrejón, Pina i Patri, però sense encert en la definició. Passaven els minuts i les ocasions culers seguien, aquest cop amb Geyse com a protagonista, però finalment el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat amb el 0-0 al descans.

Pina obre la llauna

Ja a la segona meitat, el premi a la insistència culer ha arribat i Claudia Pina, als cinc minuts, ha obert el marcador per avançar a les barcelonistes (0-1, min. 50). La diana ha despertat l'encert visitant, i només vuit minuts després, Geyse duplicava l'avantatge amb el 0-2 (min. 58). També, una de les grans notícies de la segona meitat ha estat el retorn als terrenys de joc d'Aitana Bonmatí, que ha debutat aquest curs en partit oficial.

El domini blaugrana era absolut, amb grans minuts també de Rolfö. I finalment, Mariona ha acabat fent el tercer per posar el 0-3 definitiu (min. 84) a les acaballes del partit. Així doncs, victòria clara del Barça a Lezama per seguir intractable una jornada més i afrontar de la millor manera el partit de Champions de dimecres contra el Benfica.

Athletic Club, 0
Barça, 3

Athletic Club: Quiñones, Oihane, Valdezate, Bibi, Nevado, Oguiza (Uriarte, 69'), Unzué (Pinedo, 65'), Arana (Landaluce, 77'), Mariana (Nekane, 77'), Eunate (Peke, 65'), Azkona.
Barça: Gemma, Torrejón (Bronze, 61'), Paredes, Mapi, Rolfo, Hansen (Crnogorcevic, 68'), Walsh (Engen, 68'), Guijarro, Mariona, Pina (Aitana, 61'), Geyse (Oshoala, 61')
Gols: 0-1, Claudia Pina (min. 50); 0-2, Geyse (min. 58); 0-3, Mariona (min. 84).
Àrbitres: Luna Varo. Groga a Mapi León.