Nou repte al Nou Congost

Nou repte al Nou Congost

El Barça visita el Baxi Manresa aquest dissabte (20.45h)

El Barça visita aquest dissabte (20.45h, Movistar+ Deportes) la pista del Baxi Manresa en la jornada 4 de la Lliga Endesa. Els homes de Saras Jasikevicius buscaran consolidar en el duel català el seu bon moment, només 48 hores després de derrotar el Reial Madrid (75-73) a l’Eurolliga.

El rival

El Baxi Manresa arriba al partit amb un balanç d’una victòria i dues derrotes a la Lliga, mentre suma dues victòries –l’última el passat dimarts- en el seu grup de la Basketball Champions League.

El conjunt dirigit per Pedro Martínez té les baixes per lesió de Guillem Jou, Babatunde Olumuyiwa i Justin Hamilton. Fins ara, els jugadors més destacats a la Lliga Endesa han estat Jerrick Harding (24 punts per partit) i Giordano Bortolani (9,7 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Marcis Steinbergs, Marcus Lee, Juampi Vaulet o l’exblaugrana Brancou Badio.

El Barça

Per la seva banda, el Barça visitarà el Nou Congost després d’encadenar dues victòries consecutives, contra el Carplus Fuenlabrada a la Lliga Endesa i contra el Reial Madrid a l’Eurolliga. L’objectiu a Manresa serà consolidar el bon moment de l’equip en una pista complicada.

Saras Jasikevicius compta amb les baixes de Nikola Mirotic (taló), Kyle Kuric (traumatisme cranioencefàlic) i Sergi Martínez (genoll).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut