Arriba el clàssic més matiner en la història de l’Eurolliga

Arriba el clàssic més matiner en la història de l’Eurolliga

El Barça rep el Madrid aquest dijous (20.30h)

El Barça rep el Reial Madrid aquest dijous (20.30h, DAZN) a la segona jornada de l’Eurolliga, en el que serà el clàssic més matiner de la història d’aquesta competició. Els homes de Saras Jasikevicus buscaran al Palau Blaugrana estrenar el caseller de victòries a Europa, esperonats per les millors sensacions viscudes en l’últim compromís oficial a Fuenlabrada.

El rival

El Madrid va guanyar la setmana passada en la seva estrena a l’Eurolliga contra el Panathinaikos grec (68-71). Els jugadors més destacats en la primera jornada van ser Walter Tavares, Dzanan Musa i Gabriel Deck. El duel d’aquest dijous serà el primer al Palau com a jugador blanc de l’exblaugrana Mario Hezonja.

El Barça

Per la seva banda, el Barça buscarà la seva primera victòria a Europa, després de la derrota la setmana passada davant l’Olympiacos (70-80). Els blaugranes ja van trobar millors sensacions en la visita de Lliga Endesa a Fuenlabrada de diumenge (56-84), sobretot en defensa, que caldrà reafirmar en el segon duel consecutiu contra un equip present en l’última Final Four.

Jasikevicius compta amb les baixes de Nikola Mirotic (taló), Kyle Kuric (traumatisme cranioencefàlic) i Sergi Martínez (genoll).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut