Partit per mantenir el liderat en solitari

Partit per mantenir el liderat en solitari

Els blaugranes jugaran davant d’11.000 espectadors al Hakons Hall

El Barça jugarà dijous la quarta jornada de l'EHF Champions League davant de l’Elverum noruec (Esport3 / Dazn, 18.45 h) amb l’ambició de seguir liderant en solitari el Grup B de la Champions i seguir al capdavant de la classificació.

Els blaugranes porten una bona ratxa de resultats i sobretot de joc. El cap de setmana van vèncer amb claredat al segon classificat de la Lliga Asobal per un resultat contundent de 39-28 i van reafirmar també el liderat a la competició nacional. D’aquesta manera, els de Carlos Ortega afronten aquest compromís amb la confiança de les coses ben fetes i amb l’objectiu de mantenir-se invictes abans de la parada per seleccions. 

Antecedents favorables

Els dos equips s’han vist les cares en quatre ocasions i el balanç és favorable als catalans per quatre victòries i cap derrota. L’última vegada que tots dos conjunts es van veure les cares va ser als vuitens de final de la temporada 2020/21 que el Barça va acabar proclamant-se campió a Colònia. L’altre antecedent, va ser el curs 2019/20 quan es van creuar a la lligueta però el resultat es va traduir en dues victòries de nou. 

Un pavelló d’11.000 localitats

Per aquest partit, els noruecs han decidit jugar fora del seu pavelló habitual per tal de que més aficionats a l’handbol puguin gaudir del xoc. D’aquesta manera, el partit es jugarà al Hakons Hall, on els locals esperen omplir les 11.000 localitats per tal d’animar el seu equip. Els d’Ortega ja saben que l’ambient serà un factor determinant a l’hora de tornar amb la victòria cap a casa i esperen poder abstreure’s el màxim possible i fer el seu joc. 

Carlos Ortega: “Guanyar fora de casa a la Champions és sempre molt complicat”

“Jo crec que dir que l’Elverum no és dels equips forts és la teoria. Guanyar fora de casa a la Champions és sempre molt complicat. De fet jugarem a un pavelló que no és el seu per ficar-hi més gent i on hi haurà més pressió i ompliran el pavelló d’11.000 persones”. 

“És un rival que ha canviat molt respecte a la temporada passada. Ha perdut jugadors importants però encara en manté a algun”.

Ens trobarem un 6-0 fort, molt mòbil i jugadors com Gronhald, que porta tot l’atac, i Uros Borzas, que té gran potencial en el llançament. Nosaltres haurem de fer el nostre partit i tallar el seus punts forts com tallar el joc de Gronhald, que és qui porta l’atac bàsicament i volem tornar a casa amb els dos punts”. 

“L’equip es troba bé i estem treballant bé. Crec que hem fet bons partits fins al moment i el primer petit objectiu que ens vam marcar va ser arribar invictes a l’aturada de seleccions i ens queden dos partits per aconseguir-ho. Després haurem de veure com arriben els jugadors de les seleccions a nivell de lesions”. 

Melvyn Richardson: “Endur-nos els dos punts ens ajudaria per seguir creixent”

“Viatgem a Elverum per guanyar. És un partit molt important per nosaltres i endur-nos els dos punts ens ajudaria per seguir creixent”. 

“Jugarem davant un bon equip que no serà senzill i especialment davant d’un pavelló ple que pot influir en el joc. Nosaltres prepararem bé el partit, sortirem concentrats i esperem tenir un bon resultat allà”. 

“Aquest any em trobo físicament i mentalment bé. Els companys m’ajuden molt i jo dono el màxim per ajudar l’equip”. 

“Quan et trobes bé físicament tot canvia. La temporada passada tenia una pubàlgia que no em va deixar rendir correctament. Era difícil. Ara estic bé i treballant bé i em permet jugar molt millor”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-88eb0d14-8d08-49da-a2ea-6b1f26655b0b

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut