Inter - Juvenil A: Contundència blaugrana (1-6)

Inter - Juvenil A: Contundència blaugrana (1-6)

Els d’Òscar López ja són líders en solitari del grup després d’un gran triomf a Itàlia, amb gols de Chadi Riad, Pelayo, Víctor Barberà (x2), Unai i Marc Guiu

Gran victòria del Juvenil A del Barça a Itàlia, contra l’Inter, en la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League. Una golejada que permet als d’Òscar López ocupar en solitari la primera posició de la taula, amb 7 punts, tres més que el segon, que és l’Inter.


I és que els dos equips afrontaven aquest primer duel empatats a punts al capdavant de la classificació. Però un gran Barça, amb els gols de Chadi Riad, Pelayo, Víctor Barberà (x2), Unai i Marc Guiu, ha decantat la balança.

L’estratègia funciona

Des d’un primer moment, el color gris -el Barça ha jugat amb la tercera equipació- ha començat a ser protagonista. Perquè les coses s’han posat de cara per al Barça molt ràpidament. Especialment amb el joc a pilota aturada, que ha ajudat l’equip d’Òscar López a començar a escapar-se en l’electrònic. De fet, només havien passat cinc minuts quan Chadi Riad ha estrenat el marcador del Stadio Ernesto Breda, amb un cop de cap a la sortida d’un córner picat per Unai (0-1, min 5). Minuts més tard, i de nou en una acció de córner del mateix Unai, Pelayo ha ampliat diferències, novament amb la testa (0-2, min 20).

Accions idèntiques que han reflectit a la perfecció el que s’ha vist a la gespa, amb un conjunt blaugrana superior, intens i amb perill, a més d’efectiu de cara a porteria i solvent en defensa.

Continuen caient els gols

Amb les idees clares, el Juvenil A no ha deixat que l’Inter, malgrat els canvis, posés en perill aquest resultat. A més, s’ha trobat amb l’expulsió d’Stante (min 45) i un penal picat per Víctor Barberà que ha enviat el partit al descans amb un ampli 0-3 (min 47).

El Barça no ha tingut dificultats per sumar la victòria a la represa i, amb un jugador més, ha continuat dominant. Només ha patit quan Pelayo, en primera instància, i el travesser han salvat el gol italià (min 66), però la resposta ha acabat de sentenciar (si no ho estava ja) el duel: excel·lent jugada de combinació entre Aleix Garrido i Víctor Barberà que ha acabat al fons de la xarxa, amb el sisè gol del ‘9’ blaugrana en aquesta Youth League (0-4, min 68).

No ha estat el definitiu perquè Unai Hernández, després d’una jugada i assistència al cor de l’àrea d’Ángel Alarcón (0-5, min 78), i Marc Guiu, després de rebre en carrera una pilota a l’espai i superar el porter amb una rematada picada (0-6, min 81), han fet els darrers gols blaugrana.

Fontanarosa ha marcat, de penal, el gol de l’honor de l’Inter (1-6, min 85), però no ha entelat el gran triomf culer. D’aquesta manera, els d’Òscar López aconsegueixen tres punts molt importants per a la primera posició, abans de tornar a rebre els italians al Johan Cruyff, el proper dimecres 12 d’octubre.

LA FITXA

INTER, 1

JUVENIL A, 6

Inter: Calligaris, Martini, Stante, Fontanarosa, Owusu (Zefi, min 34), Andersen (Di Maggio, min 82), Bonavita (Stankovic, min 34), Kamate, Pelamatti, Esposito (Stabile, min 46), Curatolo (Sarr, min 73).

Barça: Astralaga, Héctor Fort, Pelayo, Chadi Riad (Cantero, min 56), Àlex Valle (Biel Vicens, min 64), Aleix Garrido, Gerard Hernández, Unai, Ilias Akhomach (Dani Rodríguez, min 64), Ángel Alarcón (Lamine Yamal, min 79), Víctor Barberà (Marc Guiu, min 79).

Gols: 0-1, Chadi Riad (min 5). 0-2, Pelayo (min 20). 0-3, Víctor Barberà (min 45). 0-4, Víctor Barberà (min 68). 0-5, Unai Hernández (min 78). 0-6, Marc Guiu (min 81). 1-6, Fontanarosa, de penal (min 86).

Àrbitre: Sander Van Der Eijk. Ha amonestat Owusu, Pelamatti i Stankovic, del Inter, i Àlex Valle, del Barça. A més, ha expulsat Stante (Inter).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut