Inter de Milà – Juvenil A: Oportunitat per seguir creixent

Inter de Milà – Juvenil A: Oportunitat per seguir creixent

(16 hores, Movistar+ Liga de Campeones i UEFA.TV) Els blaugranes busquen mantenir les bones sensacions en la UEFA Youth League en el primer dels dos duels consecutius contra els italians

El Juvenil A del Barça disputa aquest dimarts el duel de la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League. El conjunt dirigit per Òscar López visita l’Inter de Milà (16 hores, Movistar+ Liga de Campeones i UEFA.TV) en el primer dels dos partits consecutius contra l’equip italià. I és que, després de l’enfrontament al Breda Stadio, el duel es traslladarà al Johan Cruyff el proper dimecres 12.

El partit a Milà és una gran oportunitat per continuar creixent com a equip, després d’arrencar la competició amb bones sensacions tant a casa, amb el triomf per 3-0 contra el Viktoria Plzen, com a fora, amb empat a Múnic (3-3). Barça i Inter estan igualats a 4 punts al capdavant del grup C de la UEFA Youth League, i aquest doble enfrontament en vuit dies pot marcar el camí de la classificació per a la següent ronda.

Entrenament previ a Milà

L’equip va viatjar aquest dilluns cap a Milà, i a la tarda va completar un últim entrenament previ. Abans de la sessió al Breda Stadio, Òscar López valorava les claus del partit: “L’Inter és un equip que té molt clares les transicions ofensives i practiquen un joc molt directe”. En aquest sentit, el tècnic del Juvenil A ho tenia clar: “Hem de ser nosaltres mateixos, fer el nostre futbol per poder sotmetre el rival a camp propi”.

També va parlar Chadi Riad, que torna a una convocatòria després de quedar-ne fora en el duel de Múnic: “Estic content amb el meu inici de temporada, i estic molt agraït als entrenadors per deixar-me ajudar als dos equips”.

20 convocats

I és que Chadi Riad, juntament amb Pelayo, Àlex Valle i Ilias Akhomach, reforcen el Juvenil A en aquest partit. També ho fan Aleix Garrido i Víctor Barberà, que van tenir minuts en l’últim partit del Barça Atlètic a Zubieta. Tots ells completen la llista de 20 convocats per Òscar López per a un duel molt atractiu a Europa. 

Aquests són els 20 convocats per al partit a Milà: Astralaga, Héctor Fort, Àlex Valle, Chadi Riad, Pelayo, Cantero, Gerard Hernández, Biel Vicens, Aleix Garrido, Dani Rodríguez, Unai, Ilias Akhomach, Ángel Alarcón, Víctor Barberà, Derek, Jan Molina, Marc Guiu, Lamine Yamal, Antonio Gómez i Alejandro Ramos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut