Líders 833 dies després

Líders 833 dies després

El FC Barcelona torna a encapçalar la classificació de Lliga, fet que no es produïa des del mes de juny del 2020

Les sensacions del Barça 2022/23 han estat bones des de la pretemporada i la confirmació del gran moment del conjunt de Xavi Hernández ha arribat acabada la setena jornada de Lliga. Amb l’empat contra l’Osasuna, el Reial Madrid ha perdut la seva plaça al capdamunt de la classificació en benefici dels blaugrana, que ara lideren la taula gràcies a un millor ‘goal average’ (+18 respecte el +11 dels d’Ancelotti).

Feia més de dos anys que el Barça no se situava líder. Concretament, des del mes de juny del 2020, poc després de reprendre’s la Lliga a causa de l’aturada per la crisi del coronavirus, encara amb Quique Setién a la banqueta. Amb Ronald Koeman els blaugrana no van ser líders mai.

Des de llavors han passat 833 dies, un total de 91 jornades després, després d’haver sumat 19 punts dels 21 possibles en les set primeres jornades inicials. El gran inici golejador de l’equip, amb el Pitxitxi Lewandowski en un gran estat de forma, acompanyat pel bon rendiment defensiu de l’equip, amb Ter Stegen batent el seu rècord d’imbatibilitat a la Lliga, expliquen entre d’altres raons el bon moment de l’equip. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut