Ter Stegen bat el seu rècord d’imbatibilitat a la Lliga

El porter alemany ha batut la seva pròpia marca personal a la competició domèstica després de no encaixar cap gol en els primers 56 minuts de joc a Mallorca

Amb l'inici del nou curs, la millor versió de Ter Stegen ha tornat sota els pals de la porteria de l'Spotify Camp Nou. El porter alemany està mostrant un gran nivell des de l'inici de temporada i, aquest dissabte, ha confirmat el seu bon moment trencant un nou rècord personal.

I és que, en no encaixar cap gol en els primers 56 minuts de joc del partit contra el Mallorca (0-1), el de Mönchengladbach ha superat el seu propi rècord de minuts sense encaixar gol a la Lliga.

L'últim gol que havia encaixat el porter teutó abans de la visita a Mallorca va ser el que li va marcar Alexander Isak al minut 6 de la victòria dels blaugranes davant la Reial Societat. Des de llavors ni el Reial Valladolid, ni el Sevilla, ni el Cadis, ni l'Elx, ni el Mallorca, han estat capaços de perforar la porteria defensada per l'Internacional alemany.

En total, han passat 500 minuts des de l'última vegada que Ter Stegen va recollir la pilota des del fons de la xarxa, superant així el seu anterior rècord personal que va establir a la temporada 2019/20.

A més, en mantenir la seva porteria imbatuda una vegada més, Ter Stegen suma ja 5 partits sense encaixar cap gol, una altra xifra que va establir a la mateixa la temporada 2019/20 i que ara ha igualat.