Preparen el retorn de la Lliga

Preparen el retorn de la Lliga

Després de l'aturada per seleccions, aquest dijous 29 de setembre Xavi Hernández ha pogut comptar amb la resta d'internacionals que faltaven per incorporar-se

Amb el retorn de la Lliga més a prop, segueix l'activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

En la tercera sessió de la setmana amb el matx contra el Mallorca a l'horitzó. El dissabte 1 d'octubre (21.00 hores), el Barça saltarà al Visit Mallorca Estadi en la represa de la competició després de l'aturada de seleccions d'aquest mes de setembre. 

Per preparar aquest duel contra l'elenc de Javier Aguirre, Xavi ha pogut comptar amb els blaugranes internacionals que faltaven per incorporar-se. La sessió d'aquest dijous 29 de setembre s'ha realitzat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els jugadors disponibles del primer equip. A més, també s'ha exercitat Marc Casadó del Barça Atlètic. 

El divendres 30 de setembre, els barcelonistes es calçaran, de nou, les botes d'entrenament per continuar preparant el compromís lliguer. Abans d'aquesta sessió, a les 16.30 hores, tindrà lloc la compareixença de Xavi Hernández. Una roda de premsa prèvia al Mallorca-Barça que es podrà seguir en directe per Barça TV+. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut