Joventut Badalona – Barça: Campions de la Lliga Catalana per començar la temporada (82-92)
Ofert per

Joventut Badalona – Barça: Campions de la Lliga Catalana per començar la temporada (82-92)

Els homes de Sarunas Jasikevicius han alçat el primer títol oficial de la campanya 2022/23 després d’endur-se un duel que ha estat igualat fins als minuts finals

23a Lliga Catalana per al Barça de Bàsquet. El conjunt blaugrana ha superat al Joventut de Badalona en una final en què el talent blaugrana s’ha acabat imposant després d’un bon inici de l’equip badaloní (82-92). D’aquesta manera, els homes de Saras inicien la temporada 2022/23 de la millor forma possible i sumen al seu palmarès un títol que es resistia des de l’any 2019.

El pròxim compromís dels culers tornarà a ser contra el conjunt dirigit per Carles Durant el pròxim dissabte a partir de les 21:30 al Palau Municipal d’Esports San Pablo de Sevilla en el duel emmarcat en les semifinals de la Supercopa Endesa.

Immersos en la igualtat

Des dels primers minuts de partit, els dos equips han saltat al parquet del Palau d’Esports Catalunya de Tarragona demostrant una gran intensitat,  tant en la faceta ofensiva com en la defensiva. En aquest context, qui ha tingut el millor inici ha estat el Joventut de Badalona. Els badalonins han combinat un gran encert des del perímetre amb una intensa defensa que els ha permès obtenir un avantatge de +9 en el marcador (14-5).

No obstant això, en el tram final del primer quart i en el començament del segon, els homes de Sarunas Jasikevicius han reaccionat amb eficàcia i han anat eixugant distàncies de manera progressiva fins a igualar el duel (23-23). Així, en els minuts finals del primer acte, els blaugranes, liderats per un encertat Àlex Abrines que ha estat capaç d’anotar 10 punts en el segon quart, han donat continuïtat a aquestes bones sensacions i el partit ha marxat al descans amb un 37-41 favorable als culers.

Pugen el ritme i sentencien la final

Després del pas per al vestidor, el duel ha agafat un ritme vertiginós. Ambdós conjunts han optat per deixar enrere el joc pausat i posicional que s’ha vist durant la primera part per apostar per àtacs més ràpids. D’aquesta manera, els blaugranes s’han sentit més còmodes en aquesta nova situació de partit i han conclòs el tercer quart amb una distància de + 9 en l’electrònic (59-68).

Ara bé, l’equip dirigit per Carles Durant no s’ha rendit en cap moment i ha continuat esforçant-se al màxim per intentar retallar la renda del Barça. Tanmateix, els homes de Saras han serrat les dents i a través d’una gran defensa de la zona han acabat enduent-se el primer títol oficial de la temporada 2022/23 amb un resultat de 82-92.  

Fitxa tècnica

Joventut Badalona, 82
Barça, 92

Joventut Badalona: Yannik Kraag (-), Guy (10), Ellenson (16), Feliz (8), Tomic (15) – cinc inicial – Busquets (-), Pau Ribas (5), Ventura (2), Guillem Vives (6), Birgander (16), Parra (4), Maronka (-).

Barça: Jakubaitis (8), Tobey (2), Higgins (8) Sergi Martínez (-), Sanli (12) – cinc inicial – Da Silva (2), Pauli (2), Vesely (6), Kalinic (17), Laprovittola (12), Abrines (12), Kuric (11).

Parcials: 21-17; 16-25 // 22-27; 23-24

Àrbitres: Jordi Aliaga, Arnau Padros i Andres Fernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut