Lewandowski-Xevtxenko, una dupla unida

Lewandowski-Xevtxenko, una dupla unida

El golejador blaugrana i l'exanotador ucraïnès s'han unit en un gest de solidaritat dirigit als ciutadans d'Ucraïna

Dos golejadors units per una bona causa. Andrí Xevtxenko i Robert Lewandowski s'han reunit a Varsòvia per enviar un gest de solidaritat en forma de braçal de capità al poble d'Ucraïna per la guerra. "Lluiré els colors d'Ucraïna al Mundial de Qatar", ha promès l'atacant barcelonista a l'exdavanter de l'AC Milan o Chelsea, molt compromès amb el seu país. 

Des de la concentració de la selecció polonesa, aquesta dupla s'ha agermanat per fer una crida a la pau. "Com a jugador i com a home, dono suport a la pau i crec que aquests gestos simbòlics importen", ha confessat el barcelonista. El missatge de Lewy en forma d'ànims cap a la població ucraïnesa ha continuat: "Portaré el braçal de Xevtxenko al Mundial de novembre com a recordatori del fet que els ucraïnesos no estan sols i no els oblidem. Significa molt per mi estar aquí amb l'Andrí". 

20220920_Laureus_Shevchenko_Lewandowski__JM_016

L'exjugador ucraïnès també ha tingut paraules d'agraïment cap al davanter polonès. "Vull donar les gràcies a Robert Lewandowski per aquest acte de solidaritat i per tota la seva feina en nom del meu país", ha exterioritzat. Sens dubte,  ha estat una trobada especial i de germanor entre dos dels golejadors més importants del futbol modern. Units per una bona causa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut