Comença la temporada amb la Lliga Catalana

Comença la temporada amb la Lliga Catalana

El Barça s’enfronta al Girona a les semifinals (dimarts, 21h)

El Barça arrenca aquest dimarts (21h, Esport3) la temporada 2022/23 amb la disputa de les semifinals de la Lliga Catalana davant el Bàsquet Girona. Sarunas Jasikevicius compta amb tota la plantilla, a excepció de Nikola Mirotic, per afrontar la final a quatre que es viurà al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona.

El duel d’aquest dimarts serà el primer amb la plantilla blaugrana al complet, excepte Mirotic, després dels compromisos a porta tancada al Palau contra l’Andorra (87-80) i contra el Partizan (75-81) sense els jugadors internacionals.

El Barça va recuperar tots els efectius que aquest estiu han jugat amb la selecció el passat divendres, amb la incorporació de Mike Tobey, arribat un dia després que la resta dels seus companys.

Així, el partit pot servir com a debut de quatre dels sis reforços d’aquest mercat d’estiu: Nikola Kalinic, Tomas Satoransky, Jan Vesely i Mike Tobey. Oriol Paulí i Oscar da Silva han participat en els dos amistosos previs.

Per la seva banda, el Bàsquet Girona estrenarà aquesta temporada la seva nova condició d’equip de la Lliga Endesa. Comandat per Aíto García Reneses, el conjunt català ha tancat la pretemporada amb tres victòries, l’última contra el Joventut de Badalona (89-93), i dues derrotes amb noms tan contrastats a la plantilla com els de Marc Gasol, Quino Colom o Pato Garino.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut