Coelho arrodoneix l’any perfecte

Coelho arrodoneix l’any perfecte

El tanca portuguès del Barça guanya la Finalissima i suma 8 títols en 350 dies, inclosos el Mundial, l’Eurocopa, la Champions, la lliga, la Copa d’Espanya, la Supercopa i la Copa Catalunya

André Coelho, de només 28 anys i que viu la tercera temporada com a blaugrana, ha assolit un nou rècord que serà difícil de batre, sobretot perquè en rares ocasions es disputa el Mundial i l’Eurocopa en una mateixa temporada. 

Coelho ha guanyat, en un període de 350 dies, un total de 8 títols sobre 9 possibles. I entre aquests, els 5 més importants: Mundial i Eurocopa amb Portugal; i Champions, lliga i Copa d’Espanya amb el Barça. També ha conquistat la Finalissima disputada aquest últim cap de setmana a Buenos Aires superant Espanya en la final als penals. I la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya també llueixen al seu palmarès particular.

L’únic títol que no ha guanyat ha estat la Copa del Rei després que el Barça caigués eliminat als vuitens de final per penals a la pista del Betis.

Renovat amb el Barça fins al 2024

El Barça va premiar el bon rendiment de Coelho renovant-lo fins al juny del 2024, quan haurà complert quatre temporades al Club. André Coelho és un jugador de perfil defensiu, gran marcador, molt intens, i que contagia el seu esperit competitiu a l’equip. També és un gran xutador i un líder natural dintre i fora de la pista, un professional exemplar que té un carisma especial dins del grup i que també es fa estimar per l’afició.

Per guanyar els 8 títols, Coelho s’ha hagut d’enfrontar a les millors seleccions i equips a nivell de Clubs. Portugal ha destronat a l’Argentina com a campiona del món, i el Barça a l’Sporting Club de Portugal com a campió d’Europa. Ha revalidat l’Europeu de seleccions i la lliga amb el Barça. I hi ha sumat una Copa d’Espanya, una Supercopa i una Copa Catalunya contra rivals com ElPozo, Palma Futsal i Industrias Santa Coloma. Una trajectòria de 10 per un jugador que és un 10 com a esportista i com a persona. Que segueixin els èxits!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut