Tres culers tenen l'oportunitat de conèixer Alexia Putellas

Tres culers tenen l'oportunitat de conèixer Alexia Putellas

Tres aficionades que han assistit al Johan Cruyff per animar l'equip davant la UDG Tenerife han guanyat el ‘Golden Ticket’ que s'havia situat en les localitats de l'Estadi

El Barça Femení s’ha estrenat aquest dissabte en competició de Lliga al Johan Cruyff amb una victòria davant la UDG Tenerife per 2-0, amb gols de Geyse i Graham. Però, a més de la victòria, tres de les aficionades que han assistit a l’Estadi per donar el seu suport a les jugadores de Jonatan Giráldez han tingut l’oportunitat de conèixer en persona a Alexia Putellas.

Els noms de les tres fans, guanyadores dels tres Golden Ticket que s’havien ubicat en diferents seients de l’Estadi, s’han conegut durant la mitja part, mentre que la trobada amb la capitana blaugrana ha tingut lloc a la Llotja del Johan un cop acabat el partit. Així mateix, les tres guanyadors d’aquest premi han rebut també com a obsequi la samarreta de la tercera equipació per aquesta temporada.

 

Durant la trobada, que s'ha desenvolupat en un ambient distès, les tres aficionades culers han tingut l'oportunitat de conversar amb la jugadora sobre la nova temporada que comença i la seva afició compartida pel futbol.

A més, Alexia les ha animat a continuar donant el seu suport a l'equip al llarg de l'any i a seguir anant a l'Estadi.  Així mateix, les tres guanyadores del 'Golden Ticket' han pogut fer-se una foto amb Alexia i li han demanat que els signés la samarreta. Una vegada ha conclòs la trobada les tres guanyadores s'han mostrat molt emocionades per haver pogut conèixer en persona la capitana blaugrana i han destacat la seva proximitat i amabilitat.

 

En plena recuperació

Alexia, que s’està recuperant actualment de la lesió que va patir al genoll aquest estiu, va ser la temporada passada una peça clau de l'equip de Jonatan Giráldez, que es va alçar com a campió de la Lliga, la Copa de la Reina i la Supercopa d'Espanya, a més de quedar-se a les portes de la Champions, en què va caure a la gran final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut