L'exposició ‘Barça The Exhibition’ obre les seves portes a Monterrey

L'exposició ‘Barça The Exhibition’ obre les seves portes a Monterrey

El museu itinerant, que ja ha estat a Israel i Dubai, arriba ara a Llatinoamèrica i s'estrena a la ciutat mexicana, on es podrà visitar del 14 de setembre al 6 de novembre

La mostra Barça, the Exhibition obre avui les seves portes a Monterrey, on els fans del Barça tindran l'oportunitat de conèixer més de prop el Club, experimentar en primera persona diferents experiències interactives que els traslladaran a l’Spotify Camp Nou i viure l'emoció d'un dia de partit.

L'exposició, de caràcter itinerant i que ja ha visitat Tel Aviv i Dubai amb una gran acollida,  estarà ara oberta per als fans a Monterrey entre el 14 de setembre i el 6 de novembre. Aquesta serà la primera etapa d'una gira en què visitarà diferents punts del continent americà.

Produïda pel FC Barcelona juntament amb l'empresa d'esdeveniments i entreteniment Proactiv, Barça, The Exhibition arriba a Mèxic de la mà del Pla B, promotora internacional amb una àmplia experiència en el mercat mexicà, i en col·laboració amb l'entitat financera Scotiabank, partner regional del FC Barcelona.

En l'acte d'inauguració que té lloc avui en l’Espacio Alterno Esfera Monterrey, que és on s'allotjarà l'exposició durant els pròxims dos mesos, s’emetrà un missatge d'un dels últims fitxatges del Barça, Robert Lewandowski. El davanter ha volgut convidar els aficionats i aficionades de Mèxic a gaudir de l'univers Barça a través d'aquesta exposició que combina una sèrie d'experiències interactives amb l'ús de la tecnologia immersiva més avançada perquè els visitants puguin gaudir d'un recorregut únic a través de la història blaugrana.

Acostar el Barça als fans a tot el món

Barça The Exhibition és una experiència dissenyada utilitzant les tecnologies més avançades per atreure els Culers i els apassionats pel futbol. Al llarg de nou sales el visitant podrà descobrir a través d'una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure en primera persona la il·lusió d'estar a peu de camp en l'Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

També podran participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podran admirar trofeus i Pilotes d'Or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.

La Masia, centre formatiu en el joc i els valors del Club, comptarà també amb el seu propi espai en aquesta exposició. Gràcies a la tecnologia utilitzada, el visitant d'aquest espai se sentirà part de la història de l'Entitat, mentre que en altres de les sales podrà descobrir i conèixer millor l'estil de joc que distingeix el Barça a tot el món.
Finalment, un espai futurista mostrarà les iniciatives posades en marxa pel Club en l'àmbit de la I+D, entre les quals el Barça Innovation Hub (BIHUB), plataforma de coneixement i laboratori d'innovació esportiva destinat a millorar el rendiment dels esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no sols al Club, sinó a la societat en general. Així mateix, l'exposició comptarà amb una botiga oficial del Barça, amb un ampli ventall d'articles de marxandatge i retail del Club, a més de col·leccions exclusives.

Scotiabank és el Banc Oficial del FC Barcelona a Mèxic. Per aquest motiu, tots els assistents que comprin l'entrada al Barça the Exhibition amb una targeta Scotiabank es beneficiaran d'un 20% de descompte sobre els preus de la taquilla.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut