Il·lusionant presentació de l'equipació 2022/23

Il·lusionant presentació de l'equipació 2022/23

Mirotic, Higgins i Martínez han signat autògrafs als aficionats que han assistit a la presentació a la Barça Store

Aquest dijous, en un acte celebrat a la Barça Store, s'ha presentat l'equipació de bàsquet per a aquesta temporada 2022/23. Nikola Mirotic, Cory Higgins i Sergi Martínez han estat els encarregats de mostrar la pell culer per a aquest curs.

A més, tots els aficionats que han anat a l'acte han pogut tenir els autògrafs dels tres jugadors blaugrana. Josep Cubells, directiu responsable de la secció de bàsquet, ha estat present a l'acte. "Aquesta és la primera vegada que presentem la samarreta de bàsquet. Esperem poder seguir amb el creixement de vendes que vam tenir la darrera temporada i, alhora, apropar-nos als socis i simpatitzants de l'equip". 

Per la seva banda Nikola Mirotic ha desitjat "molts èxits amb aquesta samarreta tan bonica", al mateix temps que ha afirmat que està "treballant en la recuperació, en les millors mans amb el cos mèdic i molt feliç de poder seguir gaudint aquesta temporada amb l'afició culer".

La nova equipació s’inspira en la Barcelona Olímpica

El disseny de la primera equipació evoca la nova llum que va envair la ciutat de Barcelona amb la creació dels nous espais i la connexió amb el mar coincidint amb el Jocs Olímpics del 1992, ara fa 30 anys. Es troba representat a través de les diferents llampades de color que es poden apreciar a les franges de la samarreta. Unes franges que alternen amb el grana dues tonalitats de blau, un de marí i un de més clar,  precisament per emfatitzar aquesta idea. A més, el blau marí és el protagonista al coll i les mànigues, els pantalons i les mitgetes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut