Raphinha fa el seu debut a la Champions

Raphinha fa el seu debut a la Champions

El brasiler viu a Munic el seu primer partit a la màxima competició continental després d’haver descansat contra el Viktoria Plzen

El Barça ha donat la cara a Munic però no ha pogut endur-se cap punt. Malgrat la derrota, Raphinha recordarà el duel a Baviera com el de la seva estrena a la Lliga de Campions. L’extrem brasiler, que no va participar en la victòria de la primera jornada contra el Viktoria Plzen al Camp Nou (5-1), ha estat titular i ha gaudit d’alguna bona ocasió per marcar. Com a la resta, li ha faltat encert en la rematada final.

El brasiler està sent un dels homes clau de l'atac blaugrana en aquests primers mesos de competició. Va fer un gol decisiu a Sevilla i està sent un punyal per banda dreta, especialment amb el seu xut des de mitja distància.

Primera titularitat de Marcos Alonso

A banda de Raphinha, també ha estat un dia especial per a Marcos Alonso. El nou lateral esquerre culer ha estrenat titularitat amb el primer equip del FC Barcelona. Ha complert amb nota i això que la seva tasca no era fàcil, ja que es movien per la seva zona Leroy Sané i Thomas Müller.

Cal recordar que ara fa tres dies, a Cadis, Marcos Alonso ja va fer el seu debut oficial amb el primer equip. En aquella ocasió, però, va disputar només els últims minuts del partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut