Desplaçaments amb avió o autocar a Milà per al partit de Champions contra l’Inter

Desplaçaments amb avió o autocar a Milà per al partit de Champions contra l’Inter

Els preus per als socis i sòcies oscil·la des dels 60 € amb autocar, als 276 € i 498 € de les dues opcions amb avió, quantitats a les quals cal afegir els 30 € de l'entrada.

FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis i sòcies i penyistes la possibilitat d’assistir al partit de la Fase de Grups de la Lliga de Campions que el Barça disputarà contra l’Inter de Milà el dimarts 4 d’octubre (21.00h) a l’estadi Giuseppe Meazza de la ciutat italiana.

Per aquesta ocasió, el Club ofereix tres possibilitats de desplaçament. Una s’efectuarà amb un viatge en avió d’un dia, amb sortida al matí del mateix dia 4 i retorn un cop acabat el partit. Aquesta opció té un preu de 276 € per als socis i sòcies i 335 € per als penyistes.

La segona opció és un viatge amb avió i una nit d’hotel, que presenta un preu de 498 € per als socis i sòcies, i 598 € per a penyistes

Finalment, la tercera opció és la més econòmica amb un desplaçament amb autocar, que sortirà la nit del dilluns de Barcelona i retornarà un cop acabat el partit. El preu d’aquesta opció és de 60 € per a socis i sòcies i de 75 € per a penyistes.

A tots els preus dels desplaçaments caldrà sumar els 30 € del preu de l’entrada.

Trobareu el programa del viatge i l’accés a la seva compra en el següent enllaç.

Compra d'entrades sense viatge

Per a aquells socis o sòcies que vulguin adquirir entrades per assistir aquest partit al camp de l’Inter, però sense la compra del desplaçament, poden comprar-les fins al dijous 22 de setembre a les 15 h, a un preu de 30 €, a l'enllaç següent.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut