Laprovittola guanya l’Americup; Tobey avança a l’Eurobasket

Laprovittola guanya l’Americup; Tobey avança a l’Eurobasket

L’argentí és protagonista en una final d’infart

El blaugrana Nico Laprovittola s’ha proclamat, aquesta matinada, campió de l’Americup amb l’Argentina, en vèncer la selecció brasilera a la final (73-75). El base ha registrat 15 punts, 8 rebots i 4 assistències al partit decisiu.

Laprovittola ha acabat l’Americup amb una mitjana de 16,5 punts, 4,5 rebots i 3,5 assistències de mitjana. Aquests números han ajudat l’Argentina a aixecar un títol que no aconseguia des de feia onze anys.

Per la seva banda, l’eslovè Mike Tobey segueix el seu camí a l’Eurobasket. El pivot ja està amb la seva selecció a quarts de final després de guanyar el partit de vuitens contra Bèlgica (88-72), en un duel en què va anotar 12 punts i va capturar 6 rebots. El dimecres (20.30h) s’enfrontarà a Polònia per un bitllet a les semifinals.

La resta de blaugranes que participaven en l’Eurobasket van caure eliminats als vuitens de final. Així doncs, Sertac Sanli, Rokas Jokubaitis, Nikola Kalinic, Tomas Satoransky i Jan Vesely es reincorporaran aquest dijous a la disciplina del Club, igual que Laprovittola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut