Debut europeu amb hat-trick

Lewandowski s’ha estrenat a la Champions League amb tres gols en la victòria contra el Viktoria Pilsen (5-1)

El davanter del Barça ha tingut un debut somiat. El polonès ha aconseguit fer un hat-trick en el primer partit que disputava de la Champions League amb la samarreta del Barça. Ho ha aconseguit amb dos gols a la primera part i un a la segona. A més, el davanter culer ha estat escollit el millor jugador de la jornada a la Lliga de Campions.

Lewandowski ha obert la llauna personal al minut 34, el que significava el 2-0 pel Barça, després d’un bon xut sec des de la frontal de l’àrea. El segon ha arribat al temps afegit de la primera part després de rematar de cap una gran centrada de Dembélé per posar el 3-0. I el tercer ha estat al minut 67 de partit amb, novament, un xut sec per fer el 4-0. De fet, el jugador polonès s'ha emportat el premi com a millor jugador del partit

Cal destacar que el davanter del Barça ha sumat el gol número 89 a la Champions League i s'ha convertit en el tercer màxim golejador de la competició, només per darrere de Messi i Cristiano Ronaldo, gràcies al seu sisè hat-trick a la Champions League.

Lewandowski fa història

El ‘9’ del Barça és el primer jugador de la història que aconsegueix fer un hat-trick amb tres equips diferents a la Champions League (Dortmund, Bayern i Barça). A més, també entra dins d’una selecte llista de jugadors que han aconseguit fer un hat-trick a la Champions League en el seu debut amb els equips.

Una llista formada per noms com Rooney, Morientes, Haaland, Grafite, Yakubu Iaquinta, Orsic, Asprilla i Brahimi. Lewandowski, per tant, es converteix en el desè jugador que ho aconsegueix i se suma en aquesta llista de la qual Van Basten i Haller es distancien, ja que van aconseguir fer quatre gols en el seu debut.