Kessie s'estrena com a golejador blaugrana

El migcampista culer ha obert la llauna en el triomf contra el Viktoria Pilsen, marcant el seu primer gol com a jugador del FC Barcelona

Gran debut golejador de Kessie. El migcampista blaugrana, que s'estrenava com a jugador del FC Barcelona a la Champions aquest dimecres, ha marcat també el seu primer gol com a futbolista culer.

Una gran diana que ha servit per obrir la llauna i encaminar el gran triomf davant el Viktoria Pilsen, en el matx corresponent a la primera jornada de la fase de grups de la Champions i que permet al Barça començar de la millor manera.

Kounde, de nou, assistent

Tot i ser defensa, Jules Kounde suma tres assistències de gol en els darrers dos partits. Després de repartir dos gols dissabte passat al Sánchez-Pizjuán, el central francès també ha fet l'assistència a Kessie en el primer gol culer. Corner picat per Dembélé, que prolonga de cap el '23' i Kessie, amb una rematada ajustada de cap, marcava l'1-0 als 13 minuts de joc.

Pablo Torre, debut oficial

A més, també ha estat un partit molt especial per a Pablo Torre. El jove migcampista blaugrana ha debutat de manera oficial amb el primer equip, disputant els darrers minuts de partit. Amb el '32' a l'esquena, Torre ha entrat als 81 minuts de joc en el lloc precisament de Kessie, i ha sumat uns minuts de qualitat al mig del camp culer.