Una oportunitat única per conèixer Alexia Putellas

Una oportunitat única per conèixer Alexia Putellas

Tres aficionats que assisteixin a l’Estadi Johan Cruyff contra la UDG Tenerife tindran l’oportunitat de participar en una trobada amb la capitana blaugrana

El Barça Femení jugarà el proper 17 de setembre a l’Estadi Johan Cruyff contra la UDG Tenerife. Un partit que suposarà el retorn de l’equip al Johan en competició oficial aquesta temporada, després de disputar el Trofeu Joan Gamper contra el Montpeller. Per celebrar la seva estrena a casa, ja que el primer partit de Lliga que disputaran serà contra el Llevant-les Planes Femení al Camp de les Planes, el Club ha volgut posar en marxa una acció especial i donarà a tres aficionats o aficionades que assisteixin a l’Estadi la possibilitat de conèixer en persona Alexia Putellas.

Tres afortunats d’entre el públic assistent al camp contra la UDG Tenerife tindran l’oportunitat de participar, un cop acabat el matx, en una trobada amb la capitana blaugrana, que fa poc s’ha convertit en la primera futbolista de la història que ha estat reconeguda dos anys consecutius com a millor jugadora d’Europa per la UEFA.  

Serà l’atzar qui determini qui seran aquests tres afortunats que es descobriran durant la mitja part, mentre que la trobada tindrà lloc a la Llotja del Johan, en un espai reservat per a l’ocasió un cop l’àrbitre xiuli el final del parit. Així mateix, rebran com a obsequi la samarreta d’una de les equipacions d’aquesta temporada perquè l’Alexia els la pugui signar durant el Meet&Greet.

En plena recuperació

Alexia, que s’està recuperant de la lesió que va patir al genoll aquest estiu, va ser la temporada passada una peça clau de l'equip de Jonatan Giráldez, que es va alçar com a campió de la Lliga, la Copa de la Reina i la Supercopa d'Espanya, a més de quedar-se a les portes de la Champions, en què va caure a la gran final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut