Bellerín: “Sempre sentia que algun dia tornaria”

Bellerín: “Sempre sentia que algun dia tornaria”

El lateral barceloní ha estat presentat a la gespa del camp TIto Vilanova com a nou futbolista blaugrana

El FC Barcelona ja té un nou lateral dret. Héctor Bellerín ha estat presentat aquest migdia com a nou futbolista blaugrana, acompanyat del president Joan Laporta. El lateral barcelonista ha volgut expressar diverses vegades el desig de veure complert el seu somni de debutar amb el Club que l'ha vist créixer. “Estic molt emocionat de vestir la samarreta blaugrana amb el primer equip, ha estat un dels meus somnis de la infància”.

El president Joan Laporta també ha expressat la satisfacció per aquest nou fitxatge. “Incorporem un jugador d'un gran talent futbolístic. És un futbolista que Xavi Hernández ens va demanar. S'ha treballat molt bé des del departament de futbol per fer possible aquest fitxatge”.

Un somni fet realitat

Durant les seves primeres declaracions com a futbolista blaugrana, Hector Bellerín ha expressat diverses vegades que “vestir la samarreta del primer equip sempre ha estat un somni”. Així, el nou '2' blaugrana ha expressat una gran emoció per arribar al club del qual va formar part durant tants anys.

“Estic molt emocionat, he vestit aquesta samarreta durant molts anys. Quan ets petit i ets al planter, és l'únic que t'imagines. Estic molt agraït al Club.”

A més, el nou lateral dret ha declarat que la seva adaptació a l'equip és molt ràpida. "M'he trobat un vestidor molt bonic, que m'ha rebut a la perfecció i en què crearem molt bons moments".

Dia carregat dactivitats

Matí intens per a Héctor Bellerín a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Abans del seu acte de presentació, l'exjugador de l'Arsenal ha format part de l'última sessió d'entrenament abans del primer partit de la Champions League 2022/23, que tindrà lloc demà a partir de les 21.00 hores a l'Spotify Camp Nou contra el Viktoria Pilsen.


Minuts més tard, el nou lateral dret del FC Barcelona ha estat presentat com a futbolista culer. El barcelonista ha tornat a trepitjar la gespa del camp Tito Vilanova per signar el seu contracte de manera pública i rebre el carnet de soci del Club per part del president Joan Laporta.

Posteriorment, encara de blaugrana, ha fet els tradicionals tocs de pilota com a nou futbolista del FC Barcelona i ha participat en un petit rondo amb jugadors de la Barça Academy.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut