Ja preparen el debut a la Lliga!

Ja preparen el debut a la Lliga!

Velasco recupera Dídac, que comença a entrenar-se amb el grup, mentre que Ferrao és baixa segura per al derbi de divendres

Aquesta setmana comença la Lliga de futbol sala amb un plat fort: el derbi a Santa Coloma, el proper divendres dia 9 de setembre, a les 21 h. El partit s’oferirà en directe per Esport3 i per BarçaTV.

Precisament l’equip ve de guanyar l'Industrias en una final de Copa Catalunya molt disputada (4-5). Dos derbis en una setmana, però amb novetats a les files del Barça. Dídac, que s’ha perdut els últims quatre partits per molèsties a l’adductor de la cuixa dreta, ja s’entrena amb el grup des d’aquest dimarts i tot apunta que estarà a disposició de Velasco. En canvi, Ferrao continuarà sent baixa per culpa de la fissura a la costella que es va fer a la Masters Cup.

Matheus, dubte

Un dels jugadors que ha demostrat estar més en forma aquesta pretemporada és Matheus. L’ala esquerrà brasiler continua amb molèsties al primer dit del peu esquerre després de trepitjar malament en una jugada fortuïta a la primera part de la final i d'haver d'abandonar el partit per precaució. Les proves demostren que no hi ha cap lesió i aquest dimecres començarà a entrenar-se amb el grup. La seva presència en el derbi dependrà de les sensacions que tingui en els dos entrenaments que farà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut