El Barça jugarà el segon amistós de pretemporada contra el Partizan

El Barça jugarà el segon amistós de pretemporada contra el Partizan

El duel es disputarà dimarts 13 (19.30 h), al Palau i a porta tancada

El Barça jugarà el segon partit amistós d’aquesta pretemporada contra el Partizan de Belgrad el dimarts 13 de setembre a les 19.30 h. El duel, que es disputarà al Palau Blaugrana, serà a porta tancada.

El conjunt serbi, dirigit pel mític entrenador Zeljko Obradovic, serà aquest any un dels rivals del Barça a l’Eurolliga.

L’Andorra, primera pedra de toc

Cal recordar que l’equip blaugrana obrirà foc aquesta pretemporada amb un amistós davant el MoraBanc Andorra el 9 de setembre (19 h), també al Palau i a porta tancada.

Promo ACB 2
Vols veure l'equip de bàsquet al Palau Blaugrana?
No et perdis els partits del Barça de bàsquet i viu la màgia del Palau Blaugrana
COMPRA LA TEVA ENTRADA

El primer títol de la temporada, la Lliga Catalana, es disputarà el 20 i 21 de setembre al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona. Els de Saras jugaran la segona semifinal contra el Bàsquet Girona (20/9, 21h) i, en cas de classificació, la final serà el 21 de setembre a les 21 h contra el guanyador del Baxi Manresa i el Joventut de Badalona.

Posteriorment, el 24 i 25 de setembre, es disputarà la Supercopa Endesa al Palacio Municipal de Deportes San Pablo. El Barça s’enfrontarà al Joventut de Badalona a les semifinals, mentre que el Reial Madrid i el Coosur Real Betis competiran per un altre lloc a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut