Un partit per seguir sumant

Un partit per seguir sumant

Els blaugranes jugaran davant del Bathco Torrelavega el partit avançat de la setena jornada

El Barça jugarà demà a les 20.05 h (Esport3 i LaLigaSportstv) el partit corresponent a la setena jornada de l’Asobal davant del Bathco Torrelavega al Palau Blaugrana. El partit s’ha avançat atès que els de Carlos Ortega estaran disputant la Super Globe en aquelles dates i la competició va trobar aquesta data per poder jugar aquest matx. 

Els blaugranes afronten aquest partir amb la intenció de sumar dos punts més i seguir al capdavant de la classificació. En el seu debut, l’equip va fer un partit molt seriós i va derrotar el Fraikin Granollers (37-26). Aquest serà el primer partit de la setmana, ja que dissabte el Barça disputarà la segona jornada de la competició domèstica a Conca, a casa del REBI Balonmano Conca.

Derrota per la mínima dels càntabres

En la primera jornada els càntabres van perdre per només un gol (28-29) davant del Bada Osca i segur que voldran sumar algun punt en la seva visita al Palau Blaugrana. Els de Torrelavega han estat un dels equips que millor s’ha reforçat aquesta temporada i aspira a ser un dels equips revelació del campionat. 

Artur Parera: “El Torrelavega serà la revelació de la Lliga, segur”

El jove pivot blaugrana ha atès els mitjans abans de jugar davant del Bathco Torrelavega i està segur que els càntabres els posaran en dificultats. “És un partit que està molt junt amb el partit del Granollers, però sabem que l’any passat ja va fer-ho bé i que serà la revelació de la Lliga, segur. Haurem de sortir intensos, perquè si no, ens posaran problemes”. 

Davant de la quantitat de partits que l’equip jugarà en aquest començament de temporada, Parera ha assenyalat que “Aquest inici de temporada és molt intens, perquè juguem moltes competicions i s’han d’anar repartint els partits”. A més, ha dit que està molt satisfet de jugar davant de l’afició culer. “Tornar al Palau és sempre una alegria, i, a més, amb una victòria treballada com la de dissabte

Tots convocats

Per a aquest partit, l’entrenador culer disposa de tots els seus jugadors i ha decidit tornar a convocar els disset del primer equip i descartar-ne un tot just abans de començar l'enfrontament. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut