Confirmats els dorsals de la temporada 2022/23

Confirmats els dorsals de la temporada 2022/23

Da Silva (1), Paulí (3), Vesely (6), Kalinic (10), Satoransky (13) i Tobey (23) ja han escollit el seu dorsal

Els 14 jugadors del primer equip de bàsquet ja tenen el dorsal per a la nova temporada. Els 8 jugadors que segueixen de la temporada passada no han variat el seu número, mentre que l’aposta de les sis incorporacions combina dorsals que ja han vestit i d’altres d’innovadors.

I és que el primer jugador que serà presentat aquest curs en els partits del Palau Blaugrana serà l’alemany Oscar Da Silva. L’aler pivot, de 23 anys, lluirà el dorsal ‘1’, amb el qual ja jugava a l’Alba de Berlín. Oriol Paulí, que torna al Barça després de 8 temporades, ha decidit seguir amb el ‘3’, dorsal que lluïa al Morabanc Andorra.

Promo ACB 2
Vols veure l'equip de bàsquet al Palau Blaugrana?
No et perdis els partits del Barça de bàsquet i viu la màgia del Palau Blaugrana
COMPRA LA TEVA ENTRADA

Les novetats

Jan Vesely ha escollit el número 6 per al seu debut amb la samarreta del Barça. El dorsal ‘24’, amb el qual juga amb la selecció txeca i que lluïa al Fenerbahce, és propietat de Kyle Kuric. Nikola Kalinic agafarà el 10 que deixa lliure Rolands Smits. El serbi ha escollit el dorsal amb el qual juga amb la selecció de Sèrbia perquè el 12 que lluïa al València Basket, Fenerbahce i Estrella Roja està retirat (Dueñas).

Torna el 13

Tomas Satoransky tornarà a lluir el dorsal ‘13’ com a blaugrana. El jugador txec, en la seva primera etapa al Barça, ja va jugar dues temporades amb aquest dorsal i en la seva tornada a Barcelona no ha dubtat a repetir. Finalment, Mike Tobey, l’últim reforç del Barça 2022/23 i que també es troba disputat l’Eurobasket amb Eslovènia, jugarà amb el dorsal ‘23’.

Els que segueixen

Finalment, cal recordar que Sanli (5), Martínez (8), Laprovittola (20), Abrines (21), Higgins (22), Kuric (24), Jokubaitis (31) i Mirotic (33) mantenen el seu dorsal i que els jugadors que estaran a cavall del primer equip i el Barça Atlètic seran Caicedo (42), Villar (45), Nnaji (46) i Bonilla (48).

202208_Basquet_Dorsals_22-23_xxss_16-9_Tots_03

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut