Confirmats els dorsals del Barça Atlètic 2022/23

Confirmats els dorsals del Barça Atlètic 2022/23

Rafa Márquez tindrà a la seva disposició 24 jugadors amb fitxa del filial blaugrana

Ja està tancada la plantilla del Barça Atlètic de la temporada 2022/23. I, amb ella, ja s’han confirmat també els dorsals dels jugadors de Rafa Márquez. En total, el Barça compta amb 24 jugadors del filial blaugrana. 

Malgrat tot cal sumar-hi, també, la presència habitual de futbolistes amb fitxa i dorsal del Juvenil A, com ara Àlex Valle (25) i Ilias Akhomach (30).

Nou projecte i aposta pel bloc juvenil 

El Barça Atlètic ha viscut una revolució en tots els sentits, canvi de nom inclòs – fins ara, s’anomenava Barça B-. I és que aquest estiu el filial blaugrana ha tingut un total de 18 baixes: Carevic, Álex Ruiz, Guillem Jaime, Igor Gomes, Comas, Mika Mármol, Ndiaye, Ramos Mingo, Jandro, Lucas de Vega, Matheus, Escobar, Rodado, Peque, Peque Polo, Jutglà, Abde i Nils Mortimer.

Amb tot, el Club ha fet una aposta valenta per donat continuïtat al bloc juvenil que va conquerir la Lliga i la Copa de campions el curs passat. Així doncs, el Club ha renovat a 9 jugadors juvenils, Marc Casadó, Txus Alba, Chadi Riad, Pelayo Fernández Juanda Fuentes i Estanis Pedrola, així com també a Josep Cerdà, Saïdou Bah (cedits a l’Olot) i Fermín López (cedit al Linares).

10 fitxatges

Més enllà de les renovacions juvenils el Club també ha volgut reforçar algunes posicions després de les baixes respecte el curs passat. D’aquesta manera s’han incorporat fins a 10 jugadors: Nil Ruiz (13), Alpha Diounkou (6), Álvaro Núñez (15), Àlex Carbonell (21), Pablo Torre (18), Emre Demir (14), Roberto (9), Luismi (20), Román Vega (12) i Álex Zalaya (5). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut