Confirmats els dorsals de la temporada 2022/23

Confirmats els dorsals de la temporada 2022/23

Després del mercat de fitxatges, que s’ha tancat amb set incorporacions, aquesta és la plantilla definitiva de Xavi Hernández

Ja està tancada la plantilla de la temporada 2022/23. I, amb ella, ja s’han confirmat també els dorsals dels jugadors de Xavi Hernández. En total, el Barça compta amb 21 jugadors del primer equip, després de les baixes a última hora del mercat de Dest, Braithwaite, Abde i Aubameyang i les arribades d’Héctor Bellerín i Marcos Alonso. 

3200x2000-dorsals-1r_equip-cat

Malgrat tot cal sumar-hi, també, la presència habitual de futbolistes amb fitxa i dorsal del filial, com els porters Iñaki Peña (26) i Arnau Tenas (36); els ja habituals Balde (28) i Gavi (30); i la incorporació d’aquest estiu de Pablo Torre (32).

Un mercat de fitxatges mogut

Sense comptar les renovacions dels contractes de Sergi Roberto i Ousmane Dembélé i el retorn de la cessió de Pjanic (16), s’han incorporat fins a set futbolistes nous als esquemes de Xavi Hernández respecte la passada temporada. Són Bellerín (2), Lewandowski (9), Christensen (15), Marcos Alonso (17), Kessie (19), Raphinha (22) i Kounde (23)

Unes xifres d’altes que igualen les de la temporada 2014/15, la primera de Luis Enrique, quan van arribar jugadors com Ter Stegen, Rakitic, Luis Suárez o Claudio Bravo. També les de les temporades 2001/02, 2003/04 i 2004/05, amb set incorporacions en cadascun d’aquells mercats d’estiu. 

El rècord, però, se situa el curs 88/89, quan es van fer fins a 11 fitxatges, entre els quals destaquen Bakero, Eusebio, Txiki Begiristain, Julio Salinas, Ernesto Valverde, Miquel Soler o Juan Carlos Unzue. 

Les baixes en el primer equip

A banda de les 7 incorporacions noves per a la temporada 2022/23, en el capítol de baixes també hi ha hagut novetats. I és que s’han produït un total de 14 moviments, entre cessions, traspassos, rescissions i jugadors que finalitzaven contracte o cessió.

Quant a traspassos, les baixes han estat Aubameyang (Chelsea), Riqui Puig (LA Galaxy), Mingueza (Celta), Wague (Gorica) i Rey Manaj (Watford). Els cedits són Abde (Osasuna), Dest (Milan), Umtiti (Lecce), Collado (Elx) i Trincao (Sporting). Per la seva part, el Barça i Braithwaite han arribat a un acord per a la desvinculació del danès, mentre que Dani Alves finalitzava contracte i no segueix al Club. Per últim, tant Luuk de Jong com Adama han finalitzat el seu vincle amb el Barça després de la seva cessió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut