El bàsquet blaugrana, en constant creixement

El bàsquet blaugrana, en constant creixement

La secció va registrar el curs 2021/22 la millor xifra d’ingressos de la història

La temporada 2021/22 del Barça de bàsquet, a més d’un títol a la pista com va ser la Copa del Rei aconseguida a Granada, va deixar unes grans xifres a la secció. I és que el curs passat es va aconseguir el rècord històric d’ingressos globals amb una facturació d’un +35% respecte la temporada 2018/19, que va ser l’última sense restriccions Covid-19

Pel que fa al Ticketing també es van assolir xifres rècord en venda d’entrades regulars, packs i producte VIP. La facturació va ser d’un +52% respecte la temporada 2018/19.

Producte Barça

El Club, que segueix treballant en la millora de la disponibilitat del producte de bàsquet a les Barça Stores, també va incrementar la facturació en un +114% respecte la temporada 2020/21. Això va ser gràcies a la venda de marxandatge, però també a les accions que s’han dut a terme durant els últims mesos: inauguració de l’espai de bàsquet a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou, actes de signatura d’autògrafs de jugadors, diferents celebracions com la del 10è aniversari de l’Eurolliga o l’acte del 50è aniversari del Palau. 

Promo ACB 2
Vols veure l'equip de bàsquet al Palau Blaugrana?
No et perdis els partits del Barça de bàsquet i viu la màgia del Palau Blaugrana
COMPRA LA TEVA ENTRADA

Pel que fa als desplaçaments durant aquest últim curs es van seguir realitzant viatges en partits d’Eurolliga, en els quals es viatja amb l’avió de l’equip, i també el Club va fer un gran esforç en la subvenció d’una part del preu del paquet per anar a la Final Four de Belgrad.

Les millores del Palau

El Palau, que recentment va celebrar els seus 50 anys, està patint una gran transformació interior i també exterior. Algunes de les actuacions que s’han dut a terme durant l’últim any  han estat l’actualització del nou vídeo marcador, la nova megafonia, la nova il·luminació LED, el nou parquet o noves sales VIP, entre d’altres.

A més, a partir d’aquest mes de setembre, s’executaran altres millores com l’adequació de les zones de Food&Beverage, la il·luminació de la cúpula del Palau, les millores en els interiors o una nova sala VIP amb el seu corresponent accés, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut