Un entrenament inoblidable per als més petits

Un entrenament inoblidable per als més petits

Un total de 2.497 persones han seguit en directe la primera sessió de la setmana del conjunt de Xavi Hernández, que ha tingut a l'Estadi Johan Cruyff

Jornada festiva a l’estadi Johan Cruyff. El primer equip masculí del FC Barcelona ha tornat als entrenaments després de golejar el Valladolid (4-0), i de tenir dos dies de festa, amb una sessió molt especial a Sant Joan Despí. Fins a 2.497 persones s’han acostat a l’estadi Johan Cruyff per seguir en directe una sessió en què els autèntics protagonistes han estat els infants socis. Cal recordar que, a causa de la situació de pandèmia i les restriccions a les instal·lacions durant les últimes temporades, s’havia generat una llista d’espera d’infants socis i sòcies del FC Barcelona que no havien pogut fer-se la fotografia amb el primer equip. Una tradició molt arrelada i amb molta acceptació que el Club posa a disposició dels infants d’entre 4 i 12 anys.

Davant d’aquesta demora –que no es pot eliminar amb les sessions de fotos previstes per als partits programats per a aquesta temporada – la Junta Directiva ha decidit beneficiar tots aquests socis i sòcies amb la celebració de l’entrenament del primer equip que s’ha celebrat aquest dimecres, en el qual aquest col·lectiu hi ha assistit com a públic, en exclusiu.

Una jornada per al record

Aquesta sessió ha comptat amb l’assistència de 2.497 socis i sòcies, amb els seus respectius acompanyants. Cada infant ha pogut assistir a l’entrenament amb fins a dues persones més, en una sessió única que formarà per sempre part dels seus records barcelonistes. L’entrenament s’ha fet la setmana prèvia a l’inici del curs escolar amb l’objectiu de facilitar la logística a les famílies i afavorir-ne l’assistència.

Aquests infants també han tingut l’opció d’inscriure’s en el formulari que es va obrir a mitjans de juliol per fer-se la fotografia amb el primer equip la temporada 2022/23, i que va estar obert fins que es van exhaurir les places disponibles.

Properament s’obriran nous formularis per fer-se la fotografia amb l’equip de futbol femení, el de bàsquet, el d’hoquei patins, el de futbol sala i el d’handbol. El Club comunica per correu electrònic als socis i sòcies el procediment per fer aquestes reserves.

Una nova sessió d'entrenament

Pel que fa a l’entrenament, Xavi Hernández ha pogut disposar dels jugadors disponibles del primer equip en la que ha estat la primera sessió de la setmana, per començar a preparar el duel de dissabte davant el Sevilla al Sánchez-Pizjuán.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut