Oriol Paulí: “Era el moment de tornar al Barça”

Oriol Paulí: “Era el moment de tornar al Barça”

El de Girona torna al Palau després de 8 temporades i admet que sap perfectament el seu rol.

Oriol Paulí ha tornat al Palau Blaugrana després de vuit temporades entre Las Palmas de Gran Canària i Andorra. L’escorta gironí, que va estar també vuit temporades al bàsquet formatiu del Barça (2006-2014) ha vist complert el somni de tornar a casa seva i així ho ha expressat a l’entrevista concedida a Barça TV.

Algunes de les frases més destacades

“Sempre havia volgut tornar, però amb el pas del temps sempre es perd una mica. Quan em van tornar a trucar tota la il·lusió torna i estic molt content i amb moltes ganes de treballar i fer una gran temporada”.

“Si el Barça m’ha trucat és perquè creu que és el moment. Durant els anys fora del Barça he crescut com a jugador i ara és el moment de tornar. Soc un jugador madur i amb més experiència”.

“Tinc molt clar el meu rol. Sempre he sigut un jugador d’equip i em buidaré per l’equip. Jugo amb passió i energia i això és el que se’m demana. Vinc a treballar i demostrar que he crescut”.

Promo ACB 2
Vols veure l'equip de bàsquet al Palau Blaugrana?
No et perdis els partits del Barça de bàsquet i viu la màgia del Palau Blaugrana
COMPRA LA TEVA ENTRADA

“Saras té alguna cosa especial. És molt exigent, busca el mínim detall, i és un tècnic obsessiu en això i segur que aprendré molt i creixeré com a jugador al seu costat”.

“Tota l’afició sempre s’identifica amb els jugadors, però amb un de la casa que ha estat 8 anys a La Masia ho fa especial i segur que la gent espera el màxim de mi. Jo intentaré donar el màxim cap a ells. He de ser una peça important en aquesta connexió”.

Gaudeix de tota l’entrevista

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut