L’Eurobasket, amb sis blaugranes, a punt de començar

L’Eurobasket, amb sis blaugranes, a punt de començar

Fins a tres jugadors del Barça debutaran en aquest dijous inaugural

L’Eurobasket 2022 arrencarà aquest dijous 1 de setembre amb la presència de sis jugadors blaugrana: Nikola Kalinic, Jan Vesely, Tomas Satoransky, Rokas Jokubaitis, Sertaç Sanli i Mike Tobey. La cita continental, que es disputarà a cinc seus diferents, s’allargarà fins al 18 de setembre.

El primer integrant del Barça a debutar serà Sertaç Sanli, en el duel entre Turquia i Montenegro de dijous a les 16.15 h, hora de Barcelona. La selecció turca està enquadrada al Grup A, amb seu a Tbilisi (Geòrgia).

Una hora més tard, a les 17.15 h, s’enfrontaran la Lituània de Rokas Jokubaitis i la selecció eslovena de Mike Tobey, una de les grans favorites del campionat. Aquest partit correspon al Grup B, amb seu a Colònia (Alemanya).

La resta de blaugranes entraran en acció el divendres 2 de setembre. Tomas Satoransky i Jan Vesely, integrants de la selecció de la República Txeca, debutaran a casa, a Praga, el divendres davant Polònia (17.30h). L’equip serbi de Kalinic, també en les travesses de favorits, s’enfrontarà a les 21 h hores a la selecció dels Països Baixos. Tant la República Txeca com Sèrbia estan integrades al Grup D.

La fase de grups de l’Eurobasket es jugarà entre l’1 i el 8 de setembre i les eliminatòries es disputaran a partir del 10 de setembre. La final tindrà lloc el dia 18 a les 20.30 hores. Tot el campionat es podrà seguir a Mediaset.

Laprovittola jugarà l’Americup

El Barça també tindrà presència a l’Americup, amb la participació de Nico Laprovittola amb l’Argentina. El base debutarà contra la selecció de les illes Verges el dissabte 3 de setembre, a les 18.40 h, hora de Barcelona.

L’Americup es disputarà íntegrament a Recife (Brasil), del 2 a l’11 de setembre, dia de la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut