Un gran inici sota els pals

Un gran inici sota els pals

El FC Barcelona ha encaixat un únic gol en les tres primeres jornades de Lliga

Durant aquests darrers dies s’ha parlat molt del talent ofensiu del nou Barça. Amb raó: Lewandowski, Raphinha, Ansu, Dembélé i companyia estan protagonitzant un inici de curs espectacular, amb vuit gols marcats en les dues últimes jornades. Però les golejades contra la Reial Societat (1-4) i el Valladolid (4-0) s’expliquen, també, des d’una vessant defensiva: el Barça només ha encaixat un gol en 270 minuts.

En aquest segle XXI, és tot just la setena vegada que el Barça arrenca la Lliga havent encaixat un o cap gol en les tres primeres jornades. De fet, la temporada passada ja en duia encaixats un total de quatre a aquestes alçades, en un inici en què Neto va jugar els dos primers partits i Ter Stegen el tercer.

Ter Stegen, amb un 88,8% d’aturades

Enguany el porter alemany està sent protagonista. Ha aturat 8 de les 9 rematades a porteria que ha rebut l’equip i només el gol d’Isak, en una jugada molt desafortunada, va acabar en gol. Aquest 88,8% d’aturades és la millor xifra culer sota els pals des de la temporada 2017/18, quan l’equip va completar les tres primeres jornades sense haver rebut cap gol en contra.

A la pretemporada,quatre porteries a zero

El bon moment sota els pals ja s’olorava durant la pretemporada, quan l’equip va mantenir la porteria a zero en quatre dels sis compromisos disputats, i en què només es van encaixar tres gols (dos contra la Juventus i un contra l’Olot). L'Inter Miami, el Reial Madrid, el NY Red Bulls i el Pumas no van poder foradar la xarxa blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut