Les revisions mèdiques donen el tret de sortida a la temporada 2022/23

Les revisions mèdiques donen el tret de sortida a la temporada 2022/23

L'equip de Saras Jasikevicius ha tornat a la feina aquest dilluns

El Barça 2022/23 de Sarunas Jasikevicius ha tornat a la feina aquest dilluns. Els sis jugadors citats del primer equip (Kyle Kuric, Cory Higgins, Àlex Abrines, Sergi Martínez, Oriol Paulí i Oscar Da Silva) han passat els reconeixements mèdics a la Ciutat Esportiva per donar el tret de sortida a la nova temporada. Aquest dimarts començaran els entrenaments.

La jornada de revisions ha servit també com a primera presa de contacte amb el vestidor blaugrana de dues de les noves incorporacions d'aquest mercat d'estiu, Paulí i Da Silva. A més, els dos jugadors han compartit impressions amb Jasikevicius en el primer dia de pretemporada.

A partir d'aquest dimarts, els blaugranes combinaran sessions de bàsquet i físiques al Palau Blaugrana i també al pavelló i a la gespa de la Ciutat Esportiva. Completaran l'equip aquest inici de pretemporada 10 jugadors del bàsquet formatiu: Michael Caicedo, James Nnaji, Rafa Villar i Martín Iglesias, del Barça Atlètic, i també els júniors Dayan Nessah, Dani Iruela, Kasparas Jakucionis, Dame Sarr, Pol Saló i Andreas Holst.

La resta de jugadors del primer equip (Kalinic, Vesely, Satoransky, Tobey, Jokubaitis, Sanli, Laprovittola) estan concentrats amb les seves seleccions per disputar l’Eurobasket i l’AmeriCup. 

Pel que fa Nikola Mirotic, el 33 blaugrana segueix recuperant-se de les molèsties al tendó d’Aquil·les.

Abrines: "Afronto aquesta temporada amb moltes ganes"

L'aler Àlex Abrines ha explicat a Barça TV les seves impressions en el primer dia de feina: "Afronto la temporada amb moltes ganes. Amb ganes de començar amb l'equip, primer amb els sis que som ara i, més endavant, amb tots. Els objectius, com sempre, són intentar arribar a totes les finals i guanyar-les. Som un equip punter a Europa i se'ns demana això, competir per tot".

Abrines ha valorat positivament la plantilla: "Hem fet molts canvis, però tots són grans jugadors. Alguns tenen molta experiència i els altres tenen molt potencial. Crec que tenim una bona barreja. Haurem d'esperar a estar tots junts per tenir una bona química d'equip, però a nivell individual crec que tots són molt bons fitxatges".

Da Silva: "Ha estat un bon primer dia"

Oscar Da Silva ha manifestat les seves primeres sensacions: "Ha estat un bon primer dia, divertit. Només he vist els meus nous companys durant les proves mèdiques, els que estan aquí, i tinc moltes ganes de conèixer la resta, però, de moment, sembla un bon grup. També he parlat breument amb Saras, m'ha donat la benvinguda i m'ha fet una forta abraçada. Ell està content que estigui aquí i jo de ser-hi. Continuarem construint aquesta relació".

L'interior alemany és ambiciós: "L'objectiu és guanyar títols. Aquest és el principal objectiu per a l'equip i per al Club, així que tinc ganes d'afrontar el repte".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut