Un inici de rècord per a Lewandowski

Un inici de rècord per a Lewandowski

El davanter blaugrana s’ha convertit en el primer fitxatge del segle XXI del Club en anotar quatre gols en els tres primers partits de Lliga

Quatre gols en tres partits. Aquesta està sent la carta de presentació de Robert Lewandowski amb el FC Barcelona. El davanter polonès s’ha adaptat a la perfecció al Club i als esquemes de Xavi Hernández i està sent capaç de treure tota la seva capacitat golejadora.

D’aquesta manera, Lewandowski s’ha convertit en el primer fitxatge del segle XXI del Barça que ha aconseguit marcar quatre gols en els seus tres primers partits a la Lliga. A més dels gols, el ‘9’ blaugrana també va sumar la seva primera assistència amb la samarreta culer en el gol d’Ansu Fati contra la Reial Societat al Reale Arena.

Altres culers amb un gran inici de Lliga

Ara bé, el nou flamant fitxatge blaugrana no ha estat l’únic jugador del Club capaç de signar aquestes increïbles xifres durant els tres primers partits en una campanya de Lliga al llarg del segle XXI. En els darrers 11 anys, Leo Messi va ser capaç d’igualar aquesta dada a la temporada 2012/13 i a la 2018/19. A més, a les temporades 2011/12, 2013/14 i 2017/18 va arribar fins i tot a superar-les, ja que va fer cinc gols en els tres primers partits de Lliga.

FCB-EspanyolVictor_pic_2017-09-09_fcbvsespanyol_25

Leo Messi, celebrant el seu tercer gol contra l'Espanyol en la tercera jornada de la Lliga 2017/18

A banda de Messi, també Samuel Eto’o, a la temporada 2006/07 i Luis Enrique, a la  2002/03, van tenir un inici de Lliga flagrant i van marcar quatre gols en els tres primers partits, igualant les xifres assolides per Robert Lewandowski en la temporada vigent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut