Barça Atlètic- CD Castellón: Estrena amb un triomf d'infart (3-2)

El filial culer ha començat la temporada amb un gran partit que ha acabat amb una victòria 'in extremis'

El Barça Atlètic ha estrenat la temporada de la millor manera possible (3-2). El planter barcelonista ha vençut el CD Castellón en un partit amb un desenllaç d'infart. El central culer Chadi, s'ha convertit en l'heroi de l'equip, i, amb un gol a l'últim minut, ha donat els primers tres punts de la temporada. Estanis i Ilias Akhomach han estat els altres golejadors blaugrana de la tarda.

Estanis obra la llauna

Els primers compassos de partit han començat amb un Castelló molt fort, però l'equip de Rafa Márquez, a poc a poc, s'ha anat fent amb el control de l'esfèrica. Al minut 13, Estanis, en una gran jugada individual per la banda esquerra, ha superat el seu marcador i ha definit al pal llarg per marcar el primer gol de la temporada i avançar, així, els culers al marcador.

La primera part ha continuat amb un planter barcelonista que tenia el control de l'esfèrica i les aproximacions més clares, però que tampoc era capaç de generar grans ocasions de perill. El Castelló, per la seva banda, esperava replegat mentre  buscava la seva oportunitat per recuperar l'esfèrica.

Remuntada castellonenca

Finalment, l'equip castellonenc ha colpejat quan més mal fa, just abans del pas pels vestidors. L'equip orellut ha aprofitat dues jugades per remuntar el partit abans del descans. Els golejadors han estat dos futbolistes amb passat al planter blaugrana: Dani Romera i Josep Calavera.

A la represa, Estanis ha estat el primer a evidenciar les ganes dels futbolistes blaugrana de sobreposar-se a la remuntada dels valencians, però el seu xut ha topat amb el lateral de la xarxa. El Castelló també s'ha animat amb un parell d'arribades perilloses que entre Arnau Tenas i la defensa han pogut refusar.

Al minut 66, Ilias Akhomach, amb un xut amb molt d'efecte des de la frontal, ha aconseguit sorprendre Sarr i restablir l'empat al marcador.

Un final d'infart

A la recta final de partit tots dos equips s'han abocat a l'atac a la recerca del gol que desequilibrés el partit i el resultat ha estat un final de partit entretingudíssim amb grans ocasions i un desenllaç increïble. En l'última jugada del partit, un córner a favor de l'equip de Rafa Márquez ha servit perquè el central Chadi s'imposés al duel aeri i  aconseguís els primers tres punts per al filial barcelonista, convertint-se així, en l'heroi blaugrana.

Així, Rafa Márquez s'estrena a la banqueta culer amb una gran victòria davant de l'afició que ha assistit a l'Estadi Johan Cruyff. El pròxim partit de l'equip, l'enfrontarà a domicili a l'Alcoià, en la segona jornada d'aquesta Primera RFEF. El matx es disputarà el pròxim diumenge a les 19.30 h.

Barça Atlètic, 3
CD Castellón, 2

Barça Atlètic: Arnau Tenas, A. Nuñez, Àlex Valle, Dionkou, Chadi Riad, M. Casadó (Aleix Garrido, min 79), Álvaro Sanz (Carbonell, min 46), Txus Alba, Estanis (Juanda, min 79), Roberto, Ilias Akhomach

CD Castellón: Sarr, Manu Sánchez, Óscar Gil, Iago Indias, Salva Ruiz, Calavera (Nacho Gimeno, min 79), Pablo Hernández, De León (Antón, min 64), Cristian, Koné (Carles Salvador, min. 79), Dani Romera (Cubillas, min 90)

Gols: 1-0 Estanis (min 13). 1-1 Dani Romera (min 43). 1-2 Calavera (min 45). 2-2 Ilias Akhomach (min 66). 3-2 Chadi (min 90)

Àrbitres: Víctor Pérez Peraza. Ha amonestat els visitants Manu Sánchez (min 28) i Cubillas (min 83) i als locals Txus Alba (min 42), Marc Casadó (min 70) i A. Nuñez (min 85)

Observacions: Partit disputat a l'Estadi Johan Cruyff amb la presència de 1.279 espectadors