Portimao, capital mundial del futbol sala

Portimao, capital mundial del futbol sala

El Barça ja prepara els amistosos contra Sporting CP (dss, 12h) i contra Benfica (dg, 12h) de la Record International Masters Futsal que es disputa a Portugal

Després d’un llarg viatge, amb escala a Lisboa, i una hora d’autobús entre Faro i Portimao, el Barça ja és a l’Algarve. 

L’equip s’ha entrenat a última hora de la tarda al Portimao Arena, l’escenari de la V edició de la Record International Masters Cup. La competició de referència de la pretemporada que compta amb la participació d’Sporting CP, Benfica, Movistar Inter i Barça. Serà la tercera participació del Barça en aquest torneig. L’última, l’any 2017, els blaugrana van quedar campions.

Dos partits en dos dies

El Barça s’enfrontarà a l’Sporting Club el dissabte a les 12h, i al Benfica el diumenge a les 12h. Els dos partits s’oferiran en directe per Esport3 i en diferit per BarçaTV. S’enfronten els dos equips de la lliga portuguesa contra els dos equips de la lliga espanyola, i guanya el que suma més punts.

 Al final de cada partit es xutarà una tanda de 5 penals, sigui quin sigui el resultat, per tal de tenir clar un criteri de desempat si dos queden igualats a la classificació. El Barça ha viatjat a Portimao amb l’única baixa per precaució de Dídac, que arrossega molèsties a l’adductor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut