El Barça torna a la feina aquest dilluns 29

El Barça torna a la feina aquest dilluns 29

El dilluns 29 hi haurà les revisions mèdiques i el dimarts 30 el primer entrenament

El Barça 2022/23 de Sarunas Jasikevicius tornarà a la feina aquest dilluns 29 d’agost. L’activitat dels blaugranes començarà dilluns amb les revisions mèdiques i a partir del dimarts 30 d’agost hi haurà els primers entrenaments. Els blaugranes combinaran sessions de bàsquet i físiques al Palau Blaugrana i també al pavelló i a la gespa de la Ciutat Esportiva. 

Un total de sis jugadors del primer equip començaran a treballar per preparar la nova temporada (Kuric, Higgins, Abrines, Sergi Martínez, Paulí i Oscar Da Silva), mentre que la resta de jugadors (Kalinic, Vesely, Satoransky, Tobey, Jokubaitis, Sanli, Laprovittola) es troba concentrat amb les seves seleccions per a la disputa de l’Eurobasket i de l’AmeriCup. 

Pel que fa Nikola Mirotic, el ‘33’ blaugrana segueix recuperant-se de les molèsties en el tendó d’Aquil·les.

Reforços del Barça Atlètic i el Júnior A

I és que 10 jugadors del bàsquet formatiu començaran també la pretemporada amb el primer equip. Michael Caicedo, James Nnaji, Rafa Villar i Martín Iglesias, del Barça Atlètic, i també els júniors Dayan Nessah, Dani Iruela, Kasparas Jakucionis, Dame Sarr, Pol Saló i Andreas Holst.

Els primers partits

A dia d’avui el Barça té acordat un amistós a porta tancada, al Palau Blaugrana, contra el MoraBanc Andorra (9 de setembre, 19h). El Club està treballant en la disputa d’un segon amistós que s’anunciarà en els pròxims dies.

El primer títol de la temporada, la Lliga Catalana, tindrà lloc el 20-21 de setembre al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona. Els de Saras jugaran la segona semifinal contra el Bàsquet Girona (20/9, 21h) i, en cas de classificació, la final serà el 21 de setembre a les 21h contra el guanyador del Baxi Manresa i el Joventut de Badalona.

Posteriorment, el 24 i 25 de setembre, es disputarà la Supercopa Endesa al Palacio Municipal de Deportes San Pablo. El Barça s’enfrontarà al Betis o al Joventut de Badalona en una de les semifinals. El sorteig per determinar el rival es durà a terme el dilluns 29 d'agost a Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut