Test exigent contra el filial

El primer equip guanya un amistós competit contra el Barça B per 4-2 amb gols de Sergio González, Matheus, Ferrao i Ortiz pels de Velasco; i de Puigvert i Touré pel conjunt de Sergi Altisent

Segon amistós en dos dies consecutius del Barça de futbol sala. Després de golejar divendres al Futsal Marlex Mataró (11-0), aquesta vegada els de Velasco s’enfrontaven al filial. Un rival de superior categoria que ha pujat el nivell d’exigència competitiva. Era també el debut de Sergi Altisent a la banqueta del Barça B, i del francès Touré i el colombià Harrison com a nous jugadors del filial.

El Barça de Velasco s’ha acabat imposant per 4-2 en un partit força equilibrat. A la primera part, Matheus ha fet l’assistència del primer gol a Sergio González i el mateix Matheus ha marcat el 2-0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. A la segona part, Puigvert ha reduit diferències al marcador en superar Dídac i marcar el 2-1. Després Ferrao ha marcat el 3-1 i el francès Touré s’ha estrenat amb gol i ha tornat a ficar dintre del partit el filial amb el 3-2. I ja a l’últim minut del partit, Carlos Ortiz ha establert el definitiu 4-2.

Velasco reparteix els minuts

El tècnic blaugrana ha dosificat l’equip en els dos primers amistosos. Divendres contra Mataró no van jugar Ferrao, Ortiz, Marcenio i Adolfo. I contra el Barça B han descansat Pito, Dyego, Lozano i André Coelho.

El proper amistós del primer equip serà dijous que ve a Jaén a les 21h (en directe per BarçaTV); mentre que el filial jugarà contra el Sala 5 Martorell a la Ciutat Esportiva el proper dissabte les 16h.