Barça Virtual Dream, la nova experiència interactiva per conèixer el món blaugrana

Barça Virtual Dream, la nova experiència interactiva per conèixer el món blaugrana

Els socis i sòcies disposen d'un 20% de descompte, a la compra directa a taquilles, per viure una experiència que permet interactuar amb els espais més icònics del Club en primera persona

El FC Barcelona ofereix una nova experiència interactiva de realitat virtual immersiva, el Barça Virtual Dream, una activitat que es pot afegir a la visita al Museu i el Tour. Amb aquesta nova proposta lúdica, els usuaris poden interactuar de manera activa amb l’entorn vestint avatars de jugadors i jugadores en format multiusuari. Així es pot gaudir de la visita a l’Estadi en grups de fins a 25 persones amb amics i familiars, però al mateix temps vestint els avatars d’esportistes icònics del Club, com Alexia Putellas, Pedri o Hristo Stòitxkov.

El Barça Virtual Dream es converteix en un viatge ple de màgia i de sorpreses, ja que els visitants s’endinsaran, entre d’altres, en una ciutat blaugrana futurista, podran visitar els vestidors i taquilles d’estrelles del futbol com ara Leo Messi, o també podran trobar-se al mig de l’Spotify Camp Nou, entre moltes sorpreses més.

Descompte del 20% en la compra a taquilles

Els socis i sòcies del FC Barcelona disposen d'un descompte del 20%, sempre que es comprin les entrades del Barça Virtual Dream directament a les taquilles del Club.

Aquesta experiència de realitat virtual immersiva, amb una durada de 15 minuts, podrà realitzar-se de manera limitada fins al dia 16 d’octubre com a part del Barça Stadium Tour, o també com una experiència pròpia per separat. L’horari d’obertura serà de les 9.30 h fins a les 17.45 h i la seva entrada té un preu de 22€, sobre el qual, els socis i sòcies tenen un 20% de descompte si la compren a les taquilles.

L’espai, que disposa de total accessibilitat per persones en cadira de rodes, es troba al Hall de Tribuna del Camp Nou, accedint com a continuació del Tour o des de la Porta 10 de l’Estadi.

Més informació

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut