El Barça de Futsal arrencarà la pretemporada a Andorra

El Barça de Futsal arrencarà la pretemporada a Andorra

L’equip tornarà a Encamp per fer-hi un 'stage' de quatre dies entre el divendres 5 i el dilluns 8 d’agost

Després de guanyar la lliga a Palma el passat dia 25 de juny i completar un pòquer històric, el Barça de futbol sala començarà la pretemporada el proper divendres dia 5 d’agost. A partir de les 8:30h els jugadors estan citats a la Ciutat Esportiva, i a primera hora de la tarda l’equip viatja a Encamp (Andorra), per fer-hi un stage de quatre dies, fins al dilluns dia 8 d’agost. Entre la pandèmia i els compromisos de l’equip, feia tres anys que el Barça de futbol sala no pujava a Andorra per fer-hi una estada de pretemporada.

La temporada oficial no començarà fins al cap de setmana del 3 i 4 de setembre amb la disputa de la Copa Catalunya, i l’equip fins aleshores jugarà un total de 5 amistosos de pretemporada que s’anunciaran aquesta mateixa setmana.

El programa a Andorra

L’equip farà dobles i triples sessions d’entrenament a Encamp, amb el treball físic com a pilar bàsic de la preparació. Els jugadors faran carrera per la muntanya a la zona del Llac d’Engolasaters, a més de 1600 metres d’altitud, i també s’entrenaran a les instal·lacions municipals del pavelló i el gimnàs d’Encamp. 

Abans de marxar, concretament el dilluns a les 12:30h, l’equip farà un entrenament amb els nens que participen del Casal d’Estiu d’Encamp i hi haurà trobada institucional i atenció als mitjans de comunicació al mateix pavelló municipal.

Les altes i les baixes

Recordem que aquesta temporada l’equip ha fet dos fitxatges: el tanca Antonio Pérez, procedent de Jaén; i l’ala català Sergio González, que torna al Barça després de brillar les dues últimes temporades a Valdepeñas. A més, Juanjo Catela també compta com a tercera alta perquè podrà ser finalment inscrit després d’arribar al Club el passat mes de març. En canvi, Esquerdinha s’ha retirat i Bernat Povill ha marxat cedit a l’Industrias Santa Coloma.

El Barça de futbol sala serà el primer però no l’únic equip blaugrana que farà un stage de pretemporada a Encamp. També està previst que facin una estada de pretemporada a Andorra els equips d’handbol i d’hoquei patins; i també el Júnior i el primer equip femení de bàsquet, que aquesta temporada ha ascendit a la Lliga Endesa, la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut