Bronze es classifica per a la final de l'Eurocopa

La nova incorporació blaugrana, amb assistència i gol, ha guanyat la partida a la barcelonista Rolfö en les semifinals

Lucy Bronze s'ha endut el duel blaugrana amb Fridolina Rolfö a les semifinals de l'Eurocopa. Ambdues culers han coincidit a la banda durant els 90 minuts de partit, però han viscut una nit de contrastos. Així doncs, serà el nou fitxatge del FC Barcelona, amb assistència i gol, qui jugui la final d'aquest diumenge 31 de juliol a Wembley (18 hores).

Des de l'inici del partit, la 2 anglesa i la 18 sueca han conviscut en el mateix espai del terreny de joc. Quan l'extrem esquerre Rolfö atacava, la lateral dret Bronze defensava. I viceversa. Si Suècia ha portat la batuta del matx en els primers compassos, el guió ha virat en el desenvolupament de la primera part; quan Anglaterra s'ha apoderat del ritme de la semifinal. D'aquesta manera, les dues blaugranes han coincidit en la mateixa banda, però han estat instal·lades en el contrast.

FYnXvmUWYAIpmMH

Bronze, assistent i golejadora

Més quan la nova incorporació barcelonista, davant del marcatge de Fridolina, ha posat una centrada melòdica per a Mead. Aquest 1-0 ha diluït la selecció nòrdica de la gespa del Bramall Lane. Un escenari que ha vist com la defensa barcelonista ha engrandit el seu somriure amb el 2-0. Lucy Bronze, de cap en un córner, ha fet pujar el gol al marcador.

La jugadora de les Lionesses ha estat més efectiva en atac que la sueca. Perquè Rolfö ha dibuixat bones centrades i un cop de cap, que s'han escapat de la diana. Sens dubte que les dues barcelonistes han encarnat l'encert final de les seves respectives seleccions. Amb el 2-0, Suècia ha buscat retallar distàncies i Anglaterra, amb un cop d'esperó de Russo, ha posat més terra pel mig amb el 3-0.

La classificació de l'Anglaterra de Lucy Bronze s'ha arrodonit amb el 4-0. Per tant, la final de l'Eurocopa tindrà representació blaugrana gràcies a la nova lateral dret del FC Barcelona.