Un any més el Gamper acull la Festa de les Penyes

Un any més el Gamper acull la Festa de les Penyes

El 7 d'agost a les 11.30h la Pista de Gel acollirà una nova Festa de les Penyes amb la presència del president del FC Barcelona i la Junta Directiva

Com és tradicional, el dia del Trofeu Joan Gamper es convertirà de nou en un dia de trobada per a les penyes barcelonistes. El 7 d'agost a les 11.30h la Pista de Gel acollirà una reunió per als representants de les penyes oficials del FC Barcelona.

En aquesta reunió, Joan Laporta aprofitarà per adreçar-se als penyistes en un marc festiu i per fer balanç dels darrers mesos en quant al moviment de penyes es refereix. L’ordre del dia previst per fer aquest repàs de l’actualitat penyística és el següent:

  1. Benvinguda del President del FC Barcelona
  2. Informe Penyes 2022
  3. Presentació dels membres del Consell Consultiu de Penyes
  4. Precs i preguntes

Com que l’aforament és limitat, seran dues les persones per penya que podran assistir a aquest esdeveniment, preferentment integrants de la junta directiva de la mateixa. Les peticions per acreditar-se s’hauran de fer mitjançant el formulari habilitat al respecte fins a l'1 d'agost:

Al finalitzar la reunió, els assistents podran gaudir d’un petit refrigeri per agafar forces per continuar amb la diada blaugrana.

Fins a 4 invitacions per Penya pel Trofeu Joan Gamper

A més, i com també és tradició, totes les penyes estan convidades a assistir a la presentació oficial del primer equip masculí al Trofeu Joan Gamper. Les penyes blaugranes podeu sol·licitar fins a 4 invitacions mitjançant el portal de tràmits online:

Les invitacions les rebrà cada penya sol·licitant en format electrònic. Per tant és molt important que indiqueu correctament l’adreça de correu electrònic on vulgueu rebre les entrades.

Us hi esperem!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut