El Barça s’endú els principals premis LNFS

El Barça s’endú els principals premis LNFS

Lozano, MVP i millor tanca; Velasco, millor entrenador; Dídac, millor porter; Ferrao, màxim golejador i millor pivot; i Sergio González, millor ala per la seva gran temporada amb Valdepeñas

La Lliga Nacional de Futbol Sala ha volgut premiar la gran temporada del Barça atorgant als jugadors blaugrana els principals premis LNFS, que voten aficionats, entrenadors i capitans de cada Club.

Sis premis en total i Lozano, protagonista

En total el Barça ha guanyat sis premis. Lozano ha estat el gran protagonista enduent-se l’MVP de la temporada per tercera vegada i nou anys després d’aconseguir-ho per última vegada el 2013. A més, Lozano també ha estat designat millor tanca. 

També destaca el guardó per a Dídac, que per segon any consecutiu ha estat premiat com a millor porter de la lliga, i els reconeixements per a Ferrao, màxim golejador i millor pivot, i per a Velasco com a millor entrenador en el seu primer any a la banqueta del Barça.

Sergio González, millor ala

Per últim, el recent fitxatge Sergio González ha guanyat el premi al millor ala pel seu gran rendiment amb Valdepeñas, equip semifinalista de la lliga. Sergio competia amb Adolfo, nominat també en la categoria de millor ala. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut