Lewandowski debuta amb el FC Barcelona

Lewandowski debuta amb el FC Barcelona

El davanter polonès ha sumat els seus primers minuts com a blaugrana a Las Vegas contra el Reial Madrid

Lewandowski sempre recordarà Las Vegas.

 

En un dels partits més especials de l'estiu, en el Clàssic, ha fet el seu debut com a jugador del FC Barcelona. En aquesta gira americana, el davanter polonès ha sumat un nou capítol de culer. Tot just cinc dies després de fitxar pel Barça, Xavi Hernández ha alineat Lewy en l'onze titular davant el Reial Madrid

Lewandowski ha sortit a l'Allegiant Stadium lluint la primera equipació blaugrana per aquest curs 2022/23 i amb el dorsal 12 -sense ser un número definitiu per aquesta temporada-. Acompanyat a la davantera per Ansu Fati i per Raphinha, ha estrenat el caseller d'ocasions del Clàssic. Després de dues pilotes llargues que no ha pogut controlar, Lewy, exhibint lluita i conducció, ha testat els guants de Courtois. Minut 10 i el polonès ja ha deixat el seu entreteniment en atac, que ha continuat. 

photo_5974357564265183239_y

Lewandowski ha demostrat energia en la pressió, en l'ambició i en la generació d'ocasions. Militão i Alaba han estat els següents en topar-se amb les ganes anotadores del debutant, que ha estat substituït al descans. D'aquesta manera, el davanter ha sumat 45 minuts en la seva estrena de blaugrana, on ha deixat un bon gust de boca amb tres aproximacions de gol. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut