L'expedició blaugrana ja es troba a Las Vegas

L'expedició blaugrana ja es troba a Las Vegas

Després d'uns dies a Miami, els blaugranes, ja amb Xavi han arribat a Nevada, on dissabte s'enfrontaran al Reial Madrid

Després de cinc dies a Miami, i un partit disputat, la gira blaugrana als Estats Units s'acomiada de Florida i ja ha aterrat a Las Vegas, Nevada, en la que serà la segona parada dels culers a Nord-amèrica.

L'expedició blaugrana, ja amb Xavi Hernández, que finalment ha pogut solucionar els seus problemes administratius i de passaport que l'impedien viatjar amb l'equip, ha partit de Miami a les 17:00 hores (hora de Barcelona) i ha tingut un vol d'unes cinc hores de durada, creuant gairebé tots els Estats Units per aterrar a la capital de Nevada cap a les 22 hores (hora de Barcelona). En aquest punt, la diferència horària entre Las Vegas i Barcelona és de 9 hores, per tant, a l'arribada de l'expedició, l'hora local ha estat a les 13.00 hores.

L'equip blaugrana ha viatjat amb l'avió que habitualment utilitzen els jugadors dels New England Patriots. Actualment, aquest equip de futbol americà situat a Foxborough està de vacances i reprèn la seva activitat aquest mes d'agost. Els Pats són un dels conjunts amb el palmarès més ampli de la NFL, la principal competició de futbol americà als Estats Units, ja que és l'equip que més vegades ha guanyat la Super Bowl, en sis ocasions. Cal destacar que el llegendari quarterback Tom Brady és un dels jugadors que ha vestit la camiseta dels Patriots.

El primer desplaçament de Lewandowski amb l'equip

Aquest també es destaca per ser el primer desplaçament de Robert Lewandowski, l'última incorporació de la plantilla culer, amb els seus companys.

L'equip seguirà amb el seu planning de pretemporada a Las Vegas, on la pròxima matinada del dissabte al diumenge, a les 5.00 hores (hora de Barcelona) s'enfrontarà al Reial Madrid a l'Allegiant Stadium, un estadi amb 61.000 localitats de capacitat, on s'espera una gran entrada per a gaudir d'aquest clàssic a terres estatunidenques.

Aquest serà el primer partit programat en la gira americana amb Xavi Hernández dirigint als seus des de la banqueta. Després de la victòria per 0-6 davant l'Inter de Miami, en la que Óscar Hernández va exercir el rol de primer tècnic, l'entrenador de Terrassa tornarà a dirigir als seus en el clàssic dels Estats Units. Tot, abans de posar rumb a Dallas, Texas on es disputarà el tercer partit de la gira que enfrontarà als blaugranes amb la Juventus de Torí i a Nova York on ho faran als New York Red Bulls, tancant així la pretemporada blaugrana al país nord-americà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut