Lewandowski: “És el moment de fer més història”

Lewandowski: “És el moment de fer més història”

El nou crac del Barça ha declarat que “hi ha molta feina per fer” i creu que l’equip “té un gran potencial”

La sisena planta de l’hotel Conrad de Fort Lauderdale, a Miami (Florida), ha estat l’escenari de l’acte de benvinguda de Robert Lewandowski com a nou jugador del FC Barcelona. Ha estat un esdeveniment curt, en què el crac polonès ha explicat les seves sensacions: “Estic molt feliç de ser aquí. Vaig veure la victòria contra l’Inter de Miami i crec que hi ha una gran potencial. Tenim molta feina per fer”.

Acompanyat pel president Joan Laporta en un acte marcat per la forta calor, el davanter polonès arriba amb la màxima de les ambicions. “Estic preparat per formar part d’aquest Club amb una gran història i per fer més història. I per guanyar molts títols”, ha afegit.

El davanter ha reconegut haver viscut uns primers dies “increïbles” a Miami, en què ja s’ha exercitat en solitari, i reconeix “tenir ganes d’entrenar amb els nous companys”. Per acabar, el polonès ha assegurat que fitxar pel Barça suposa “un nou repte” i considera que “per als davanters com jo l’objectiu és sempre estar preparat per marcar gols”.

Joan Laporta: “És un fitxatge que ha tingut projecció mundial”

 Abans que el davanter agafés la paraula, ha estat el president Joan Laporta qui li ha dedicat unes paraules de benvinguda. Primer, en polonès. Després, ja en català: “Lewandowski ha fet esforços extraordinaris per fitxar pel Barça. Estem molt orgullosos que hagis volgut venir a jugar aquí i tenim unes grans expectatives”. 

Després, ha continuat així: “Ets una estrella del futbol i un gran treballador. Ha estat un fitxatge que ha tingut una repercussió i una projecció a nivell mundial. Estem tornant a posar el Barça al món i recuperant el pes específic que el Club ha de tenir”.

En aquest sentit, ha avançat que “en la mesura de les nostres possibilitats anirem fent un equip cada vegada més competitiu”. 

Un cop acabats els parlaments, el president Laporta li ha fet entrega de la seva primera samarreta de partit i tots dos han posat per als mitjans gràfics. Més tard, s’han sumat a la fotografia el vicepresident Rafa Yuste, el Director de Futbol Mateu Alemany i el Director de l'Àrea Internacional Jordi Cruyff, abans d’una foto amb els nens de la Barça Academy PRO de Miami i una altra amb tota la Junta Directiva.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut