Tercer entrenament a Miami

Tercer entrenament a Miami

El primer equip del FC Barcelona ha iniciat la setmana amb una nova sessió d'entrenament a les instal·lacions de l'Inter de Miami CF

Continua la posada a punt de cara a l'inici de curs. El FC Barcelona ha dut a terme aquest dilluns al matí el seu tercer entrenament a Miami, novament als camps d'entrenament de l'Inter de Miami CF, en una sessió marcada per la calor i la xafogor presents a Fort Lauderdale.

En l'entrenament han participat tots els disponibles i només Ferran Torres ha fet treball específic al camp per seguir recuperant-se de la seva ferida al peu. D'altra banda, Miralem Pjanic ha completat la seva última sessió abans de viatjar cap a Niça, amb permís del Club, per assistir al naixement del seu fill. Està previst que el jugador es reincorpori a la gira el proper dia 21.

Foto de família amb l'Inter de Miami CF

Abans d'iniciar-se la sessió, els jugadors del primer equip del FC Barcelona s'han fet una foto de família amb l'staff de l'Inter de Miami CF. Cal recordar que el Barça està utilitzant les instal·lacions del conjunt de Florida per dur a terme els entrenaments a Miami previs al partit d'aquest dimarts contra el propi Inter de Miami CF.

Foto de família amb l'staff de l'Inter Miami CF.
Foto de família amb l'staff de l'Inter Miami CF.



A la tarda està previst un segon entrenament del dia, aquest cop ja al DRV&PNK Stadium, l'escenari del primer amistós a terres nord-americanes. Abans compareixeran en roda de premsa Sergio Busquets i Andreas Christensen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut